A barátnőm anyukája, akit nemrég óta ismerek, megkérdezte, hogy tegezhet-e engem. (úgy hogy én továbbra is magázzam) Szerintetek ez igazságos? 34/F
Hát a te esetedben ez valóban fura, hiszen már te sem vagy kamasz.
Viszont én is amellett vagyok, hogy számomra természetes, hogy a párom szüleit magázom, ők pedig kérdezés nélkül tegeznek. Én így nőttem fel.
Olvastam egy kérdést, ahol a srác barátnője mindenkit tegez(az 5 éves gyerektől a 70 éves nagyiig), amennyiben őt letegezik, mert hát akkor az feljogosítja arra, hogy ő is így tegyen. Hát szerintem ez nagyon bunkó dolog.
Sok helyen tényleg így megy, pl. munkahelyen, egyetemen, de nem a párod családjában, ahova épp bemutatkozni készülsz, aztán egyből "spanolsz" a nagyival.
Viszont én is kíváncsi lennék erre a helyzetre. Rákérdezett és hozzátette, hogy te pedig magázd? És mit reagáltál rá?
:D Te 34 éves vagy... A néni ezek szerint (hacsak nem valami komplexusod van és 18 évesekkel kezdesz...) Legalább 20 évvel idősebb nálad. Egyértelmű, hogy ő tegez téged, te meg magázod őt. Szerintem rohadt undorító, hogy a párom anyját tegezni kell(!).
Egy idősebb nőt tegezzen már le egy fiatal férfi. Majd, ha megengedi. Te nem is ajánlhatod fel neki, hogy tegeződjetek, csak, hogy ne magázzon téged, hiszen nem illik.!!!! Idősebb ajánlhatja fel a kölcsönös tegeződést, a pertut a fiatalabbnak.
Így van rendjén ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!