Hol élnél legszívesebben?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegyük fel, hogy elköltözhetnél akárhova a világon, lenne egy jól fizető állásod, vihetnéd az összes családtagodat, barátodat, és mindenkit, aki fontos számodra. Ezt feltételezve hova költöznél? Melyik országba, és azon belül melyik régióba, városba?2013. máj. 6. 13:51
71/119 anonim válasza:
Budapesti vagyok, imádok itt élni, de ha muszáj volna... Prága, Dominika, vagy Pico szigeten.
72/119 leander20 válasza:
ahol sok dolgot el lehet érni PL:ismert szóló gitáros...
73/119 anonim válasza:
Erdész párjaként, itthoni hegyeinkben valami nagyon szép helyen, leginkább ha lovaink is lennének.
Per pill egyedül élek egy budapesti panelban..
74/119 anonim válasza:
Torinó, mert Juventus szurkoló vagyok. :)
75/119 anonim válasza:
Csakis Bora Bora jöhetne számításba.
76/119 anonim válasza:
Új-Zéland azért mert gyönyörű hely.
77/119 anonim válasza:
kanada vmelyik nagyvárosa, hűvös nyarak, kemény telek, és vhogy mindig megfog a kanadai városok légköre, rengeteg féle ember lakik egy városban, a nemzetiségre értem.
78/119 anonim válasza:
Bad Kreuznach, Németország, mert itt töltöttem életem legjobb három hetét egy csalásnál mint ösztöndíjas
79/119 anonim válasza:
Dél-Olaszország. Jó kaják, gyönyörű helyek, tenger, meleg van. :D
80/119 anonim válasza:
Ha találnék egy valódi társat magamnak, vele valószínűleg az Antarktiszon is jól tudnám érezni magam. Viszont ha választhatnék, egy boldog, virágzó, újjáépült Nagy-Magyarországon élnék, mondjuk az erdélyi hegyekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!