Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol élnél legszívesebben?

Hol élnél legszívesebben?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegyük fel, hogy elköltözhetnél akárhova a világon, lenne egy jól fizető állásod, vihetnéd az összes családtagodat, barátodat, és mindenkit, aki fontos számodra. Ezt feltételezve hova költöznél? Melyik országba, és azon belül melyik régióba, városba?

2013. máj. 6. 13:51
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/119 anonim ***** válasza:
76%

Törökország, Kızkalesi. Hogy miért? Ezért:

[link]

2014. aug. 19. 13:11
 102/119 anonim ***** válasza:
67%

Spanyolország, Barcelona. Gyönyörű, izgalmas, imádom.

Ha minden jól megy két év múlva tényleg megyek. :)

2014. aug. 19. 13:14
 103/119 anonim válasza:
67%

Egyesült Királyság, Anglia valamelyik nagyobb városában. Vagy még igazán tetszik Kanada is, ahol angolul beszélnek, illetve Ausztrália sem lenne rossz, de ott nagyon sok az érdekes állat, amiktől félnék. Amerikai Egyesült Államokat sem utasítanám vissza, leginkább Kaliforniába költöznék, vagy esetleg más nagyobb amerikai város. Nekem lényeges az, hogy angolul beszéljenek az adott országban. Tudok németül is, de nem tudnám elképzelni magam ott.

Amúgy lehet Magyarországon maradnék én is, mondjuk Budapesten vagy Szegeden. De nekem nem lenne lényeges, hogy az összes családtagom velem egy városban éljen.

2014. aug. 19. 14:01
 104/119 anonim ***** válasza:
67%
Hawaii, Miami. Ott ahol van óceán. Nyitnék egy éttermet ott, és mindennap lejárnék búvárkodni az óceánhoz.
2014. aug. 19. 15:22
 105/119 anonim ***** válasza:
28%
Isztambulba
2014. aug. 20. 11:37
 106/119 anonim válasza:
84%
Rengeteg jelöltem van, de szerintem minden hely megunható, ha tartósan ottmarad az ember, ezért egy vitorláshajón élnék, mert úgy nincs probléma ha költözni akarok, a "lakással" együtt viszem minden holmimat. Ha azt venném észre, hogy már rutinszerűek a hétköznapjaim, akkor elmennék máshová, ahol még bármikor tudok gyönyörködni az engem körülvevő csodákban. És hogy miért pont vitorlás? Egy motorost sokkal unalmasabb vezetni.
2014. szept. 10. 10:47
 107/119 anonim ***** válasza:
84%
Hawaii szigetek. jó a klíma. nincs tél, ésnincs kánikula. az éghajlat csodás.De családtagok nélkül.
2014. dec. 29. 11:06
 108/119 anonim ***** válasza:
66%
Ausztrália,Perth
2015. jan. 9. 23:31
 109/119 anonim válasza:
75%
Egy hegyen szeretnék élni vagy hegyoldalon, lehet ez Új-Zélandon vagy itt a Dunakanyarban, faházban vagy olyan "hobbit házban" mint ami a Gyűrűk Urában is van. Ha nem lenne gond a pénz akkor természetes vizet, napenergiát és földhőt hasznosítva teljesen "ingyenessé" tenném ott az életem. A rezsimentes életmódnak köszönhetően félretett halom pénzt pedig a gyerekeimnek adnám hogy huszonévesen ne azon kelljen majd hajnali fél egykor törniük a fejüket hogy "kaja vagy rezsi"?
2015. jan. 10. 00:43
 110/119 anonim ***** válasza:
84%

Indiába. a Himalája tövébe.

Nem tudom ki honnan veszi hogy Kanadában hűvös a tél, mert ahol a lakosság legnagyobb része él, a nagyvárosokban, ott nem hűvös.

2015. jan. 10. 00:56
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!