Melyik európai országban élnél legszívesebben az lent felsoroltak közül? És miért? Számozással állítsd sorrendbe!
-Németország
-Svédország
-Finnország
-Norvégia
-Luxemburg
-Andorra
-Románia
-Málta
Németország.De csak olyan helyen laknék ahol nincsenek nem európai bevándorlók.
Ezektől a muszlimoktól felfordul a gyomrom.
Németország azért is mert kultúrában nem áll annyira messze a magyartól és a német emberekkel csak jó tapasztalatom van.
Németország - mert németül tudok, ezt céloztam meg eleve, külföldre költözés szempontjából, leginkább bajor területre mennék, mert velük csak jó tapasztalatom van, és vannak már ott kapcsolataim.
Azonkívül a skandináv országok felé orientálódok, mert azok valahogy sokkal fejlettebbek csomó szempontból.
1. Norvégia. Tiszta, egészséges emberek, jó munkalehetőség, befogadó nép.
2. Svédország. Lényegében ugyanaz, mint Norvégiánál.
3. Finnország. Szintén egy viszonylag fejlett, befogadó nép, alacsony munkanélküliséggel.
A többi kb egy helyen áll egymás mellett. Romániáról valamiért mindig csak rosszat hall az ember, de nem hiszem ,hogy ott rosszabb lenne a helyzet, mint itthon. A németek - szerintem - nem annyira nyitott nép már, kicsit talán unják, hogy annyian mennek hozzájuk a jó életkörülmények miatt. Félek, hogy kinéznének onnan. Luxemburgról csak annyit tudok, hogy jó gazdag ország. Viszont sajnos semmi egyebet. A maradékról is ugyanezt tudom elmondani, sokat nem tudok róluk, csak pl, hogy Málta jó turisztikai célpont. Nem akarnék olyan országban élni, amit nem is ismerek.
Nagy tévedésben éltek Skandináviával kapcsolatban.Manapság igen rossz a közbiztonság a multikulti miatt.
Viszont a multikulti előtt a bűn szinte alig volt jelen ezekben az országokban.
Svédországban a nemi erőszakokban lassan egy afrikai országhoz közelít.Európában náluk a legmagasabb a nemi erőszakok száma.
És mind Európán kívül jövő bevándorlók csinálják.
Lehet hogy 10-15 éve szuper biztonságos országok voltak de ma már más a helyzet.
Na számozom.
Ahol szívesen élnék:
1. Luxemburg: Kicsi, ország, de gyönyörű, erős a gazdasága, és a világ egyik legbiztonságosabb helyének számít.
2. Andorra: Kicsi, szép, és hegyes.
3. Málta: Egész évben jó idő van, és ott a tenger is.
4. Németország: Itt az is függ hol. Például Bajorországban inkább, mint Berlinben. Gazdasága a lehető legjobb.
Ahol nem élnék nagyon szívesen, de azért nem utasítanám el az ott lakást:
5. Finnország: Gazdag ország, szép is, de nekem az már nagyon északon van. Nem szeretem se a hideget, se a sötétet.
6. Norvégia: Kb. ugyanez.
7. Svédország: Itt is ugyanezek, de ami miatt lentebb került, hogy nekem túl liberális ország, sajnálom, ez van...
És ahol nem élnék:
8. Románia: Erdély gyönyörű hely, de tényleg, viszont itt nem laknék. Nem tudom, miért, egyszerűen hosszútávon nem élnék itt.
1.svédország, norvégia, finnország - mert toleránsak
2.németország
3.luxemburg
4.andorra
5.málta
6.románia
Németország mert valamikor régen onnan jöttek az őseim,és viszonylag hasonlit a kultura is.
A többi-
-Luxenburg
-Andorra
-Málta
-Svéd,Finn,Norvég ezek neálam egy kalapban vannak nem sokat tudok rolluk és hideg van.
-románia.
1. Finnország, Norvégia (mert nagyon magas az életszínvonal és normálisak az emberek)
2. Németország, Svédország
3. Luxemburg
4. Málta
5. Andorra
6. Románia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!