Magyarország melyik városában laknál legszívesebben? Miért?
Budapesten. Most is itt élek. Vidéki vagyok, de a vidéki városok kicsik, borzasztó hogy este tízkor kimegy az ember az utcára és semmi élet. Amint tudtam, leléptem.
Különben néha még Budapestet is kicsinek érzem. De Magyarországon ennél nagyobb város nincs :)
Városból a következőek szimpik:
Pécs, Sopron, Komárom, Veszprém.
De nyugat-mo-i részen szinte bárhova költöznék, ha lenne életem párja és jönne velem. Leginkább faluba költöznék, nem síkvidékre.
Sopronban vagy Veszprémben.
2.: az Isten őrízze meg tőled Sopron, a kedves, művelt polgárvárost.
Szeged, Sopron, Győr. Nekem ezek a városok jönnek be a legjobban legjobban Szeged. Azért mert akárhányszor jártam ott, ott történt velem a legtöbb jó dolog, elég sok ismerősöm van kint de viszonylag messze lakok onnan és a munkahelyem sincs közelebb hozzá. Ha tehetném odaköltöznék szeretem azt a városi életet ami ott van akárhányszor ott voltam jól éreztem magam.
Ha már erről szó van szívesen élnék még egy faluban is ahol nyugodt élet van esténként nincsenek zajongások meg egyéb más, persze csak akkor ha egy nagyobb város a közelben van ahol azért el lehet lenni persze:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!