Ilyen esetben mit tennétek? Legszívesebben felpofoznám, de nem alacsonyodom le az ő szintjére.
Figyelt kérdés
Fél éve összevesztem a volt legjobb barátnőmmel,mert csak kihazsnált.Ő a csoporttársam is,csoportban a barátaimnak ősszvissza pletykál rólm olyan dolgokat,ami nem is igaz,és azóta furcsán viselkednek velem a barátaim,ha én valami mást csinálok,a barátaim a volt legjobb barátnőmmel és az ő ő társaságával beszélgetnek,pedig előttem mindig azt mondják,hogy ők nem beszélnek velük,nem hiszik el,amit mondanak.Már ciki bemenni az iskolába,mert mindig azt látom,hogy a volt legjobb barátnőm engem járat le mások előtt,rajtam röhögcsél.2013. jan. 12. 07:40
1/5 anonim válasza:
Amikor ott vannak egy kupacba röhögcsélni menj oda és önts tiszta vizet a pohárba.
2/5 A kérdező kommentje:
volt legjobb barátnőm úgy viselkedik,mint egy nyolc éves,nem fogja fel a dolgok súlyát,hiába tettem neki szóvá nyáron pletykálást,anyjához ment panaszkodni,aztán meg nyakamra küldte az anyját
2013. jan. 12. 07:49
3/5 anonim válasza:
Te se vagy jobb, mert te meg magadra veszed. Ne törődj vele.
4/5 A kérdező kommentje:
nem az,hogy magamra veszem,hanem sorba mennek el mellőlem miatta a barátaim,bár ők akkor nem is igazi barátok,ha elhiszik a hazugságait
2013. jan. 12. 07:54
5/5 anonim válasza:
Hagyd a francba a kis ribancot. Az ilyenek meg amugyse igazi baratok akik csak igy atpartolnak. Torodj magaddal es foglalkozz inkabb azzal, hogy te jobb legyel naluk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!