Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Annyira stresszes vagyok,...

Annyira stresszes vagyok, itthon nem lehet velem beszélni sem, csak begubózok legszívesebben, mit csináljak, hogy végre fel tudja engedni?

Figyelt kérdés
Szóval most volt a szakítás is, felmondok mert találtam jobb munkahelyet, közben gondok is voltak munkahelyen 2 hete, a főiskolát abbahagytam mert nem bírtam munka mellett csinálni.. és ez miatt is bűntudatom van. Meg még sok hülyeség, nap mint nap, reggel felkelni nincs kedvem, nem, hogy dolgozni.. 10 órában.. legszívesebben kifutnék a világból, a számítógéppel és a mobiltelefonos jétékokkal kapcsolom ki az agyam, meg a hobbimmal olykor, mert már ahhoz sincs kedvem. Begubózok és alig beszélek, olyan vagyok mint egy szellem itthon, kb senkivel sem beszélgetek mert mintha megkukultam volna.
2012. okt. 6. 22:20
 1/3 A kérdező kommentje:
Nem tudok miről beszélni, szöveg nélkül vagyok.
2012. okt. 6. 22:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen időszakok, mindenki átélt már ilyet. Nyugi: próbálj meg csak magadra koncentrálni, ha egyedül vagy. Olvass olyan könyvet, amelyet nagyon szeretsz, nézd újra kedvenc filmjeidet. menj el futni, vagy jó nagyot sétálni. Így "kivasalhatod" összegyűrt idegeidet. Ne akarj kényszeresen, bármi áron megfelelni a külvilágnak. Azzal csak rontasz a helyzeten. Majd ha elmúlik ez a periódus, ismét az a vidám fiatal leszel, mint korábban. Ha viszont úgy érzed, hogy egyedül nem megy, nyugodtan kérd ki egy pszichológus segítségét. Kitartás :D
2012. okt. 6. 22:40
 3/3 anonim ***** válasza:
mennyi idős vagy?
2012. okt. 6. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!