Hogyan teljesítsek jól itthon családon belül is, munkán is, barátok terén is ha?
Figyelt kérdés
Nagyon ki vagyok agyilag, kb már úgy, hogy nem vagyok "hajlandó" elvégezni a munkát, amit kiszabtak rám. Egyszerűen a testem ellenkezik vele, főleg, ha nyomás alatt kell csinálni valamit. Szeretnék kicsit egyedül lenni, de minden nap meló, ott is mostanában stresszesebb időszakon mentünk át, e mellett most szakítottunk a barátommal is, barátok alig érnek rá.. egyszerűen nem lehet kikapcsolódni. Egy edzőterembe nem jutok el, fel is szedtem némi felesleget, mert csak zabálok a stessz miatt. Hogyan szedjem össze magam, muszáj tovább haladni de már a testem ellenkezik az újabb feladatok ellen..2012. okt. 1. 15:40
1/2 anonim válasza:
Talán ez butaság, de ha esetleg elmennél egy hét betegszabira? Megmondod, hogy hasmenésed van, vagy ilyesmi... Vagy szabadságra mész szimplán egy hétre. Persze nem tudom, milyen munkád van, de ha ezt megteheted, akkor szerintem nem volna rossz ötlet. De ha mégsem, akkor legalább egy hétvégét (péntek estétől) "áldozz" arra, hogy csak simán tv-t nézel, esetleg hétközben legalább egyszer egy "hosszú fürdő", közben olvasol vagy relaxálsz. Ilyesmikkel mindenképpen meg kéne próbálkoznod. El kell engedni a stresszes dolgokat meg a sok nyomást, ami van. Ha máshogy nem megy még, akkor egy kis kegyes hazugsággal, hogy pihenhess pár napot.
2/2 anonim válasza:
Az első válaszolóval egyetértek, nem akarom ismételni őt, csak kiegészítem.
Ha edzőterembe nem is jutsz el, otthon is tornázhatnál, ha máskor nem, akkor, amikor érzed, hogy megint elkezdenél enni a stressz miatt. Mellé zene, és hajrá. Nekem bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!