Mit csináljak? Utálok itthon lenni!
Sziasztok!
Nos, az a problémám, hogy utálok itthon lenni! :( Apa szinte mindig TV-zik vagy gépezik, anya szinte mindig fekszik vagy a konyhában van, vagy kreatívkodik (ilyen művészlélek). Nekem meg nincs tesóm, se háziállatom, sőt kertünk sincs. Anya és apa egyébként jó emberek és nagyon szeretem őket, csak valamiért mégis utálok itthon lenni, meg ezt a légkört is utálom ami itthon van. A szüleim van hogy alig szólnak hozzám, csak ha menni kell mosdani, le kell feküdni, fel kell kelni, jöjjek el a géptől, csináljam a házit, pakoljak be, meg esetleg ha mutatni akarnak valamit. Ritkán van olyan, hogy hívnak, hogy menjünk el valahová, vagy csináljunk együtt valamit. Hogy együtt ebédel a család, együtt társasozunk? Á, szinte soha... Ha meg a barátnőim keresnek, és az egyik szülőm veszi fel a kaputelefont, hiába mondom neki hogy mondja meg a lányoknak hogy most nem tudok lemenni, azért erőszakoskodnak hogy de én beszéljek velük meg én mondjam meg nekik... holott én nem szeretem ezt... meg hogy mindig bennem keresik a hibát, meg felkapják a vizet, ha valamit rosszul csinálok. Van, hogy a szüleim veszekednek egymással, sőt van amikor pofont is adnak nekem meg ilyenek, nem értik meg hogy gyereket nem bántunk! És már nagyon elegem van, de elköltözni nem költözhetek el mert még nem vagyok nagykorú. (Egyébként lány vagyok). Most mit tegyek? Nagyon elegem van már ebből az egészből!
A pofont azt nagyon nem pártolom, de azon kívül tényleg szerintem egy normális, átlagos családban élsz. Nekem is tök rendes szüleim vannak, szeretem őket, de tinikoromban én is sokat szenvedtem, nehezen jöttem ki velük. De most hogy már húszas éveim közepe táján járok, még jobban kijövök a szüleimmel, semmi vita,veszekedés hála istennek.
Közös programok nekünk sincsenek nagyon, de ha mondjuk anyukám megy a szomszéd városba vásárolni vagy esetleg orvoshoz, akkor én rögtön kapok is az alkalmon, hogy menjek vele :) De itthon is egyre többször csinálunk ezt-azt (én anyum is kreatív lélek és mostanában én is beálltam mellé segíteni, tanulni ezt-azt:)) Úgyhogy legyél te a kezdeményező, hozd össze a családot! :)
Pár év múlva pedig sokkal jobb lesz minden, ha nem leszel ebben a tinikorban, mikor minden idegesít :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!