Hol élnél legszívesebben?
Ha jól fizető állásom lenne, és együtt lehetnék a szeretteimmel, maradnék itt Magyarországon, ahol vagyok, Szegeden :D Lehet, hülye vagyok, de nem szívesen élnék külföldön, valahogy itt érzem magam itthon.
Ha pénzem lenne, inkább néha csak utazgatnék olyan helyekre, mint amit az előttem lévők felsoroltak :)
Ha annyi pénzem lenne, sok helyen élnék mondjuk egy-egy évet: Alaszkában, Izlandon, Új-Zélandon, Kaliforniában, Oroszországban és Japánban is, valamelyik kisebb városban. Mindenhol felfedeznék valami szépet és tanulnék valami újat, aztán az ír szigeten, Belfastban vagy Limerickben élnék hosszabb ideig, végül hazajönnék, és Győrben telepednék le. Kicsit szeles és hűvös, és nem is a szülővárosom, de nagyon megszerettem. :)
És te, kérdező? Te még nem válaszoltál a kérdésedre.
Én Japánban, Kínába. Vagy Canadába *-* De sok helyre szívesen elmennék kirándulni.
20/L
Sok godolkodás után a kritériumaimnak leginkább kalifornia celemeg.
Meleg van,vannak hegyek,pálmák,tengerpart.
Los Angeles.
Az okokat nem vésem le, előttem már megtették jópáran. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!