Hol élnél legszívesebben?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegyük fel, hogy elköltözhetnél akárhova a világon, lenne egy jól fizető állásod, vihetnéd az összes családtagodat, barátodat, és mindenkit, aki fontos számodra. Ezt feltételezve hova költöznél? Melyik országba, és azon belül melyik régióba, városba?2013. máj. 6. 13:51
61/119 smebjulek válasza:
Ahol sok a kaktusz és az egyiket alfrédnak hívják.
62/119 anonim válasza:
Itt Szegeden. Imádom ezt a várost. Télen-nyáron tele van élettel, rengeteg a fiatal. Itt vannak a barátaim, ismerőseim, a kedvenc épületeim, utcáim, padjaim....Az összes emlék ide köt, a gyökereim már nagyon mélyre ástam.:)
63/119 anonim válasza:
Saint Tropez, Marseille, Milano. :)
65/119 anonim válasza:
Svájc, Svédország vagy India... Az első kettő, gazdag, nyugod, fejlett országok, Az utolsónak meg imádom a kultúráját és azt az életérzést, hogy ott mindig történik vmi. :)
68/119 anonim válasza:
Én Mogadishuban, Szomália fővárosában szeretnék élni.
69/119 anonim válasza:
Ohai'o városában hawaii szigetén. pálmafa, óceán, de félek, egy kicsit az időjárástól. másik esetben California, Florida, Bécs, London... Hol élnék legszivesebben? A saját jachtomon, és bejárhatnám vele az egész világot. Egyik nap adriai tenger másik nap velence....
70/119 anonim válasza:
Több lehetséges hely lenne. Az egyik Olaszország, Lignano vagy Bibione. Mindkettő nyáron egy buliváros, tengerparti.
A másik nekem is Los Angeles lenne, mert lazák, és nem csinálnak abból ügyet ha az ember meleg/leszbikus.
A harmadik lehetőség egy tipikus Amerikai kisváros, ahol lehetne egy szarvasagancs a falon, egy kis faházikó, pick-up kivitelő autó, kockásing, és sok erdő.
Ma lesz a lottóhúzás, ha nyerek, megírom hová költöztem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!