Hol élnél legszívesebben?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegyük fel, hogy elköltözhetnél akárhova a világon, lenne egy jól fizető állásod, vihetnéd az összes családtagodat, barátodat, és mindenkit, aki fontos számodra. Ezt feltételezve hova költöznél? Melyik országba, és azon belül melyik régióba, városba?2013. máj. 6. 13:51
92/119 anonim válasza:
Talán Kanada. Vagy inkább USA északabbi része, valahol. Régen Ausztráliába vágytam, de mostmár nem tudom elviselni a meleget.
95/119 anonim válasza:
Talán Sydney, vagy egy eldugott sziget az indiai óceánon, esetleg los angeles. Mindegy csak gyönyörű legyen.
De Brazíliába is költöznék :). Egy bizonyos ember miatt.
96/119 anonim válasza:
Svájc, Genf környéke. Gyönyörű hely, és imádom Svájcot. Régi szerelmem.
98/119 anonim válasza:
Mi Németországban élünk. Ha a pénz nem számítana, akkor a Velencei-tóhoz, vagy a Balatonhoz költöznénk a legszívesebben. Második lehetőségként Ausztriában Salzkammergut vagy Karintia jut eszembe, esetleg Korzika, Európán kívűl pedig Új-Zéland. De nekem tényleg nagyon tetszene a Balaton környéke:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!