Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy a húgom ne...

Mit tegyek, hogy a húgom ne facebookozhasson?

Figyelt kérdés

Egyszerűen teljesen hülye lett, mióta regisztrált. Lesz@r mindent, egész nap a gép előtt ül. Ha nem, akkor a telefonján fb-ozik.

Már egy ideje kamu-profilokat is csinált a kedvenc énekeseiről vagy kikről, és ott oszt meg dolgokat, meg beszélget másokkal, stb. Igazi barátai amúgy nincsenek, neki ez a sz@r az élete.

Szüleinket már nem érdekli ez az egész, mert a húgom nagyon tud hisztizni, ők meg abból már nem kérnek, szóval ők úgysem tesznek semmit. Na de én mit tehetnék? Nagyon idegesítő, hogy bemegyek hozzá a szobába, döglik a gép előtt, este meg folyton a telefonját nyomogatja, rám se néz kb.

Netet meg nem tudom kihúzni, mert akkor nekem sem lenne, tanuláshoz meg kell most.

2013. máj. 4. 11:32
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

"Érdekes, tudtommal egyik osztálytársa sem iszik például."

Hány éves vagy, és milyen kapcsolatban vagy az osztálytársaival?

2013. máj. 4. 17:25
 32/35 anonim ***** válasza:

29-es vagyok

OK, hogy baromi lusta, de rá kell parancsolni. Persze hogy azt csinál amit akar, ha minden rá van hagyva. De az igaz, hogy nem a te dolgod lenne kézbe venni a nevelését, hanem a szüleidé. De ha szereted, tedd meg, ami tőled telik. 12 évesen ő dirigál? Szüleid álljanak a sarkukra, beszélj velük.

2013. máj. 4. 18:22
 33/35 A kérdező kommentje:
Tipikus régifajta 12 évesek, nem koránérők.
2013. máj. 4. 19:40
 34/35 anonim ***** válasza:
nekem van több hisztis unokatestvérem ,igy ha elkezdik levegőnek kell nézni
2013. máj. 10. 21:45
 35/35 anonim válasza:
Én odamennék, adnék neki egy olyan pofont hogy megfejelje a monitort. Aztán lehet gondolkozni.
2013. máj. 15. 11:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!