Mit tegyek, ha ilyen a húgom? (lent)
Anna mostanában nagyon kezelhetetlen, nem bírok vele. 9 éves, de már úgy viselkedik, mint egy 15 éves. Legrosszabb hatással a barátnője van rá, mert amióta ezzel az új csajjal barátkozik, azóta csúnyán beszél, felesel, gyakran (szinte soha) nincs kész a házija, nem tanul, mindenkivel kiabál és pimaszkodik (nem a "cuki" módon), csak a barátnőjével nem. Ráadásul tegnap fél órát (!) beszélt telefonon a barátnőjével az One Directionról, hogy "milyen jó pasik". (!!!) Mondtam neki, hogy nem vagyunk mi ilyen gazdagok, merthogy ez pénzbe kerül, de csak leordított.
A szüleim nem igazán tesznek azért, hogy újra normális legyen, de szerintem azért, mert nem nagyon tudnak. Én mindenképp meg szeretném "javítani", de nem tudom, hogy fogjak hozzá, ehhez kérnék segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!