Mit tegyek, hogy a húgom ne facebookozhasson?
Egyszerűen teljesen hülye lett, mióta regisztrált. Lesz@r mindent, egész nap a gép előtt ül. Ha nem, akkor a telefonján fb-ozik.
Már egy ideje kamu-profilokat is csinált a kedvenc énekeseiről vagy kikről, és ott oszt meg dolgokat, meg beszélget másokkal, stb. Igazi barátai amúgy nincsenek, neki ez a sz@r az élete.
Szüleinket már nem érdekli ez az egész, mert a húgom nagyon tud hisztizni, ők meg abból már nem kérnek, szóval ők úgysem tesznek semmit. Na de én mit tehetnék? Nagyon idegesítő, hogy bemegyek hozzá a szobába, döglik a gép előtt, este meg folyton a telefonját nyomogatja, rám se néz kb.
Netet meg nem tudom kihúzni, mert akkor nekem sem lenne, tanuláshoz meg kell most.
Wifiről netezik.
De ha én most letiltom neki a fb-ot, akkor rohan majd anyához, aki azt fogja mondani, hogy úgysem tud vele mit csinálni, ha már nincs fb, foglaljam le én. Foglalja le magát..
Szerinted ez a normális? Talán te is ezt csinálod?
Felkel, fb. Van, hogy hétköznap ezért kell korábban, hogy fb-ozhasson!
Hazajön a suliból, gyorsan összecsapja a háziját, utána fb egészen este 10-ig. Akkor ki kell kapcsolnia a gépet, akkor már telefonján fb-ozik. Ez megy egészen 11-12-ig. Aztán másnap újra.
Hétvégén dél körül kezdi, estig ott ül.
És mit gondolsz? Ha ez így megy tovább, mi lesz a vége?
Jobb lesz később, vagy inkább rosszabb?
Nem kellene csinálni valamit?
Velem sem csináltak semmit, mégis lefoglaltam magam.
Minek pazarolnám rá az időmet?.. Bemegyek hozzá a szobába, látom, hogy eltorzul a feje, mert ideges. Akkor...?
Neked sincsenek barátaid, lefoglalod magad. Neki sincsenek, ő is lefoglalja magát.
Hány éves vagy? Lehet, hogy amikor te fiatalabb voltál, nem volt facebook, és ha lett volna, te is ott nyomtad volna.
Nem volt fb, volt helyette msn, teveclub, meg ilyen baromságok. Viszont én meguntam kb 2 hét alatt az egész napos ott-ülést.
Komolyan lehet olyna, hogy nincs igénye pl olvasni, vagy egyáltalán felállni a székéből?? Csodálom, hogy nem volt még trombózisa. Lemegy enni 3x, feljön, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!