A férjem tervezett megcsalni? Mit tennél a helyemben?
Figyelt kérdés
Ma reggel küldött egy lány üzenetet,amiben a férjem és ő megállapodnak,hogy találkoznak és egy jót dugnak a lakásán.Eleinte mondogatta,hogy engem szeret,nem akar megcsalni és stb.,de a végén kibújt a szög a zsákból és belement.Senki nem tartott pisztolyt a fejéhez,hogy mondjon igent(a lány kezdeményezett).Csak egy éjszakáról lett volna szó.Most vizsgák miatt az édesanyámmal vagyok itthon a 3 hónapos kislányunkkal, a férjem másik városban.
Tudom,hogy azzal fog jönni,hogy "de nem csaltalak meg!",viszont tervezte és már úgy volt,hogy indul a lány a férjemhez,figyelmeztette,hogy törölje ki a beszélgetést még az előzményekből is.
Te mit lépnél?
2013. máj. 3. 09:41
21/22 anonim válasza:
Az is igaz hogy sok ilyen anyuka van aki letojja a férjet (én is anya vagyok de feleség is!), de akkor se kell azonnal kur.vázni, el lehet válni, utána engedni a reteknek!
22/22 anonim válasza:
Ja, kedves #21, már el is képzeltem, hogy mit kapna itt az a férfi, aki elválik a feleségétől egy 3 hónapos gyerek mellett azért, mert neki bizony szüksége lenne arra is egy év után, hogy valahol, legalább néha egy kis ideig de róla szóljon valami, ő legyen a legfontosabb... és nem a terhesség és nem a baba és nem a szoptatás és nem a vizsga...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!