A férjem tervezett megcsalni? Mit tennél a helyemben?
Ma reggel küldött egy lány üzenetet,amiben a férjem és ő megállapodnak,hogy találkoznak és egy jót dugnak a lakásán.Eleinte mondogatta,hogy engem szeret,nem akar megcsalni és stb.,de a végén kibújt a szög a zsákból és belement.Senki nem tartott pisztolyt a fejéhez,hogy mondjon igent(a lány kezdeményezett).Csak egy éjszakáról lett volna szó.Most vizsgák miatt az édesanyámmal vagyok itthon a 3 hónapos kislányunkkal, a férjem másik városban.
Tudom,hogy azzal fog jönni,hogy "de nem csaltalak meg!",viszont tervezte és már úgy volt,hogy indul a lány a férjemhez,figyelmeztette,hogy törölje ki a beszélgetést még az előzményekből is.
Te mit lépnél?
Egyetertek az utolsoval! Itt szerintem nem az a kerdes, h megcsalt-e.
Hanem az, h alapjaiban megrengett a kapcsolatotok!
Hiszen eljatszotta a bizalmadat! Hasonlo cipoben jarok, nemreg szakitott velem az exem es sok olyan dologra jottem ra, ami egy het alatt kiabranditott. Most talan elkezdett volna visszafele pedalozni, de mar soha tobbe nem kell! Nem tudok benne megbizni! Ki akar ugy elni, h allandoan attol retteg, h eppen hol van, kivel es mit csinal a tarsa???
LAPÁT!
Nem az első és nem is az utolsó alkalom!
Kérdezúő, kivételesen igazat adok a nekibuzdult női többségnek: hagyd ott.
Hagy legyen már esélye azzal a másik lánnyal egy normális kapcsolatra...
Nekem kicsit fura ez a sztori. Egy vadidegen csaj megpróbálja felcsípni a férjed, aztán elküldi a beszélgetést neked, úgy hogy benne van, hogy figyelmeztette a férjed, hogy töröljön minden előzményt. Miért?
Anno anyukám kapott - az akkori technológiának megfelelően - névtelen levelet, amiben leírták, hogy apukám megcsalja. Ő nem hitte el, aztán később kiderült, hogy az asszisztense írta, mert beleszeretett apukámba, kikezdett vele, de ő nemet mondott. Úgy gondolta, hogy ha elválnak, akkor sima útja lesz.
Szerintem könnyen lehet, hogy csak a lány találta ki az egészet, első körön beszélj a férjeddel, mielőtt bármit gondolsz.
Letépném a r!banc fejét, és belehánynék a tüdejébe.
Nem viccelek.
Utolsó, ahogy gondolod. Én meg semmit, ahogy elnézem a kérdést az a férfi vagy egy éve harmadrendű állampolgár lehet a saját házában, a babóka, meg a babókát hordozó mamóka mögött, akinek az a dolga, hogy alkalmazkodjon és gondoskodjon. Most meg Kérdező a kérdés tanulsága szerint valami vizsgákra készül, sejthető, hogy megint nem a párja, párkapcsolata az első otthon...
Ha ezek után Kérdező egy ilyen sztorihoz, egy "majdnem egyéjszakáshoz" így áll, én azt mondom, menjen békében...
Most nem azért (én vagyok a férfi) ha a párom kényszerülne ilyen folyamatosan alkalmazkodó szerepbe egy évig, majd ezzel szembesülnék a párom részéről, akkor a fejemhez kapnék, önkritikát gyakorolnék, és elkezdenék törődni vele és a KETTŐNK PÁRkapcsolatával, nem erkölcsi lángpallost lengetnék. De hát kinek a pap, kinek a papné, és mi vagyunk 16 éve együtt, nem az itteni zúgolódó amazonok...
Igazad van utolsó (a férfi a hosszú házassággal), valszeg babóka körül forog minden, a férjnek meg jó ideje nem jut semmi.
Kicsit gáz, hogy a férfiaktól kevésbé elvárt, hogy ugyanannyira a baba körül forogjanak az elő időkben legalább, de ha nem hát nem.
Az viszont akkor is trutyis lépés, hogy ezt nem elmondja, nem megbeszéli, hanem rákészül, h félremegy.
Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy a férj próbálta ezt megbeszélni, de nem járt sikerrel, viszont akkor meg ki lehet lépni a kapcsolatból, és úgy keresni szexpartnert.
Most lehet azt mondanád, hogy akkor meg azért lenne szemét a pasas, mert otthagyja a feleségét és a gyerekét önző okokból (ha valóban az elhanyagoltság és a szexhiány az oka, akkor az elég önző) A zárójeles mondatommal sem fogsz egyetérteni, szinte érzem, de ha korrekt akarsz lenni, akkor azért lásd be, hogy kevesebb anyuka hagyja el a férjét és 3 hónapos gyerekét, mert romantikára és szexre vágyik. Biztos ilyen is van, nem mondom, hogy nincs, de a felelősséget azért a gyerekért ketten vállalták, anyuka legalább olyan elhanyagolt lehet, nulla szabadidővel magára nézve.
#19, na ya, ez igaz. Egyfelől én sem mondtam, hogy a kérdező férjének lépése egy jó lépés, ez egy olyan lépés, amiből leszűrhető, hogy a kapcsolatban sürgősen megoldandó komoly probléma van, amit meg kell oldani, vagy annyi lesz a kapcsolatnak. Kb ennyi szerintem.
És ht azt se felejtsük el, hogy a nőben a szülés komoly hormonális változással jár, őt a szervezete ráállítja az anya-szerepre, ösztön-szinten is. A férfit meg semmi, az ő szervezete addig is pont úgy működik, aníg a nő terhes, meg gyermekágyas meg szoptatós, mint annak előtte. Jó hasonlattal élve képzeld azt, hogy van 2 heroinista, mindkettő le akar szokni, az egyik a leszokáshoz kap pótszereket meg nyugtatókat meg pszichoterápiát meg mindenfélét, a másik meg "oldja meg". Itt ugye a nő megkapja a megváltozott szexuálszteroidokat meg oxytocin-lórugást meg mindenfélét, meg normál esetben mindenki feléje fordul, a férfi meg "azért jó lenne, ha ő is..."
Úgyhogy ja, tökéletesen igazad van abban, hogy sokkal gyakoribb, hogy a férfi keressen ilyenkor külsü kapcsolatot, mint hogy a nőt... csak apró tény-adalék hozzá, hogy a nőt ilyenkor a saját szervezete pont úgy, és pont azzal (ösztogén) "kasztrálja" a kapcsolatkeresés ösztönével szemben, amivel a szexuális bűnözőket szokták azon országokban, ahol ez szokásban van.
Ez megint olyan dolog, amit reggel nyugodtan lepontozhat az amazonhad, akinek a világképéből kilóg, de kő kemény természettudományos tény.
(bár még eljöhet a "Védett férfiak" kora, ahol a hard-feminista világkormány előírja a nő terhessége-szülése alatt a férfi kötelező kémiai kasztrálását... na jó, ez vicc, de érdekes kísérlet lenne megtudni, hogy a nők hány százaléka keverné bele a párja kajájába az anyagot, ha lenne rá lehetősége - azok után, ahogy lerúgták magukról a levéltitok megsértésének erkölcsi gátját is pillanatszerűen mert a saját érdekük ezt diktálta, nincsenek illúzióim...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!