Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most komolyan lézetik egyátalá...

Most komolyan lézetik egyátalán olyan férfi aki képes egy nőt nem megcsalni egészen haláláig?

Figyelt kérdés
Úgy vettem észre egy bizonyos idő után egyszerűen mintha valami kényszerbetegek lennének elkezdenek más nőkkel flörtölgetni esetleg szexelni is ha házasságban élnek is. Komolyan, egy kb. 30 év alatti pasinál kizárt hogy ne tegye, mert akkor még fiatal, még bulizik, még csajozni akar és bizonyítani. Utánna van kb. 10 év amikor normálisak ilyen szempontból, utánna meg jön a kapuzárási pánik és végigmennek a fél ismerősi körükön. Olyan nagy dolog lenne hogy egy nővel élje le az életét egy férfi?
2012. júl. 22. 20:09
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
92%
Vannak azért kivételek.
2012. júl. 22. 20:12
 2/32 anonim ***** válasza:
100%

Én nem tudtam megcsalni a barátnőmet. Fordítva megtörtént...

Szerintem nem kéne általánosítani, én vágynék rá, hogy legyen egy komoly kapcsolatom, holtomiglan-holtodiglan. De nagyon félek, hogy még egyszer át kell élnem azt, amit azelőtt.

2012. júl. 22. 20:15
 3/32 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan vannak.

De igazából nincs túl nagy különbség a férfiak és a nők között ebben a témában (sem).

2012. júl. 22. 20:15
 4/32 anonim ***** válasza:
93%
Ne kend rá 3,5 milliárd emberre, aki ott se volt! :)
2012. júl. 22. 20:21
 5/32 anonim ***** válasza:
100%

28 éves a párom, én 21. Előttem volt x számú nője, de két éve együtt vagyunk és maximálisan tudom róla, hogy nem lép félre..megnézi a nőket -én is a pasikat- tán elereszt egy-egy megjegyzést is, de nem csalna meg sosem:)

Vannak normálisak, hidd el :) csak bazi nehéz őket megtalálni.

2012. júl. 22. 20:22
 6/32 anonim ***** válasza:
32%

Magamból, és a baráti körömből kiindulva bátran állíthatom hogy a legtöbb egészséges férfi szívesen lefeküdne minden csinos nővel, csak ezt tartós kapcsolatban jól titkoljuk.

Ez egyszerűen megváltoztathatatlan biológia program, ettől még tényleg a családunkat szeretjük.

Igazából a "hűségesebb" (bénább) férfiak hagyják ott gyakrabban a nőt, ha ilyeneknek összejön egy új nő, abba jobban kapaszkodnak.

2012. júl. 22. 20:24
 7/32 anonim ***** válasza:
100%

A férfiaknak sok szempontból mást jelent a szex, mint a nőknek. A nőknél hozzátartozik az érzelmi kötelék, de a férfiaknak nem, és bárkivel élvezik, aki vonzó, ezért könnyebb nekik félredugni. Nekik ez csak egy ürítés, vagy mint mondjuk az evés vagy ivás. Pillanatnyi élvezet, amit azon nyomban el is felejtenek.

Ehhez hozzáadódik, hogy a férfiak többször is vágynak rá, és a hosszú kapcsolatokban a nők már nem kaphatók a dologra gyakran, ráadásul egy új, esetleg vonzóbb nőt sokkal jobban is kívánnak, mint akit már évek óta megszoktak, ebből kijön, hogy miért van ennyi félrelépés.

2012. júl. 22. 20:24
 8/32 A kérdező kommentje:
Szüleimmel is ez volt....30 lv tökéletes házasság, kauzárási pánik, 50 évesen válás..és annyira kevés ellenpéldát látok, vagy egy csomó olyn párt ahol a nő inkább megbocsjájtotta, mert tudja hogy 50 körül már nem fog olyan könnyen olyat találni akivel megöregedhet. Már komolyan félek kikezdeni férfiakkal mert előbb-utóbb úgy is mindegyik megun, és én annyira nem értem az emberek miért nem értékelik amijük van, miért jön rá majdnem midnegyikre ez a bizonyítani akarás... :( persze nőkre is igaz, de sokkal kisebb számban mint a férfiakra
2012. júl. 22. 20:25
 9/32 anonim ***** válasza:
74%

"Magamból, és a baráti körömből kiindulva bátran állíthatom hogy a legtöbb egészséges férfi szívesen lefeküdne minden csinos nővel, csak ezt tartós kapcsolatban jól titkoljuk. "

Az a nő, aki ezt nem tudja a férfiakról, és aki előtt ezt titkolni kell, az eléggé ostoba lehet.

2012. júl. 22. 20:26
 10/32 anonim ***** válasza:
28%
Az egyidős pároknál előbb-utóbb kijön a férfi és a nő öregedése és szexuális étvágya közti jelentős különbség. A nők 50 évesen, de már 35 évesen is eléggé slamposak és elhanyagoltak, elhízottak, és a szexet se nagyon kívánják, viszont egy 50 éves férfi még nem túl öreg, férfias tud maradni és a szexet is kívánja. Ezért ezek az eltérő igényszintek elég élesen megjelennek.
2012. júl. 22. 20:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!