Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most komolyan lézetik egyátalá...

Most komolyan lézetik egyátalán olyan férfi aki képes egy nőt nem megcsalni egészen haláláig?

Figyelt kérdés
Úgy vettem észre egy bizonyos idő után egyszerűen mintha valami kényszerbetegek lennének elkezdenek más nőkkel flörtölgetni esetleg szexelni is ha házasságban élnek is. Komolyan, egy kb. 30 év alatti pasinál kizárt hogy ne tegye, mert akkor még fiatal, még bulizik, még csajozni akar és bizonyítani. Utánna van kb. 10 év amikor normálisak ilyen szempontból, utánna meg jön a kapuzárási pánik és végigmennek a fél ismerősi körükön. Olyan nagy dolog lenne hogy egy nővel élje le az életét egy férfi?
2012. júl. 22. 20:09
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Azért nem ugyanaz az arány férfinál és nőnél, mert sok férfi prostihoz jár.
2012. júl. 23. 16:06
 32/32 anonim ***** válasza:
77%

Amúgy egy másik fórumoldalon a fogorvosom felesége szokott írogatni, ő is szentül meg van róla győződve, hogy az ő férje még csak nem is flörtöl nőkkel, ilyen eszébe sem jutna. Igen ám, csak azt felejti el, hogy ő nem láthatja milyen akkor, mikor ő nincs jelen. Ő csak azt látja, mikor kettesben vannak, akkor milyen imádattal fordul felé, rá se néz az utcán elhaladó bombázókra.

Míg engem igencsak kihívóan végigmért, akárhányszor nála voltam, pedig nem vagyok bombázó, és láttam, hogy más nőket is. Persze nem biztos, hogy félre is lépne, de itt kezdődik minden. Ha már a flörtölgetésben benne van, akkor csak helyszín és alkalom kérdése az egész, hogy megteszi-e.

2012. júl. 23. 16:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!