Most komolyan lézetik egyátalán olyan férfi aki képes egy nőt nem megcsalni egészen haláláig?
Igen,létezik olyan,itt vagyok például én.Tudom interneten bármit lehet mondani tehát megértem ha nem hisz nekem senki se.De vannak olyan férfiak akik valóban szeretik a barátnőjüket,nem csak azért vannak a párjukkal hogy legyen kivel dugni
Volt egy olyan eset amikor leszólított egy prosti hogy nem e akarok vele dugni.Jól nézett ki és ha nem lett volna barátnőm akkor megtettem volna,de annyira szerettem hogy nem bírtam volna megtenni(Erkölcsből nem keresek prostikat szexre,de amikor ott van előtted egy csinos csaj akkor szinte lehetetlen ellenálni a kísértésnek :D)Aztán volt még egy csaj aki régebben tetszett nekem csak akkor volt pasija,de mire összejöttem a barátnőmmel addigra szakítottak és azzal is tudtam volna kavarni mert rám írt érdeklődve myvip-en de nem tettem meg,tehát lett volna több alkalmam is hogy megcsaljam a barátnőmet(érdekes amikor van barátnőm akkor hirtelen annyian akarnak velem járni,de amikor meg nincs akkor sehol senki :D)
Mostanra már nem vagyok együtt a barátnőmmel,szexkapcsolatban még lehetnénk de én egyszerűen ezt nem bírnám megtenni hogy már nem járunk együtt pedig szexmániásabb vagyok mint a legtöbb férfi csak nekem van erkölcsöm
Így összesítve a dolgokat,igen vannak olyan férfiak akiket nem a farkuk irányít de nagyon kevés az ilyen
szüleim 26 éves házasok...apu rá nem nézett senkire anyun kivül...és nem is fog...halálosan szerelmes máig belé...és ez nálunk is igy lesz! hálistennek vannak kivételek!
23L
Rólam is ezt hiszi a párom, apumról is anyum.
87 éves nagyon jó karban levő nagyapámnak (akinek nyugdíja mellett kb. havi 200e Ft földjáradéka van) néha én szoktam k.u.r.v.á.t rendelni, na róla se gondolná senki sem az egész családban, hogy nagyanyám halála után még érdeklik a nők. Igen, az öregasszonyok tényleg nem érdeklik, anyám és húgai mondták hogy napközben járjon nyugdíjas klubba. Nagyapám meg mondta nekem, hogy neki most is a 20-30 éves nők tetszenek, én meg, hogy papa ezen segíthetünk.
Igen!
az én férjem 30, de SOHA nem flörtölt, vagy csalt meg! SOHA! és mégcsak az eszében sincs! sőt, az életemet teszem rá, hogy SOHA nem is fog megcsalni...sem 5, sem 10, sem 30 év múlva.
viszont tény, hogy ez sajnos nem mondható el a férfiak nagytöbbségéről...
Nem minden emberből hiányzik ám a tartás :) Nem mindenkinek esik olyan nehezére nemet mondani. A párom azt mondta, csak egy esélyünk van a boldogságra. A megcsalás mindkettőnk számára olyasmi, amit csak egyszer követnénk el, aztán heló van. Ki sem bírnánk a bűntudatot és nem is találnánk(nem is akarnánk) már mással próbálkozni. Jó esetben nem csak a lakáshitel, meg a kölykök tartanak össze egy házasságot. A megcsalásban benne vagy a csalódás, amit okoz az egyik fél a másiknak, számomra az azt jelentené, hogy félreismertem a párom, nem hozzám való, nem képes/hajlandó megálljt parancsolni magának.
Igen, sokan kifordulnak magukból, igen, sokszor az asszony egy házsártos prűd szottyadt cseléddé avanzsál a kapcsolatban, ettől függetlenül nem minden férfi abban látja a probléma megoldását, hogy másik hölgyet húz fel az árbocra. Elég sok mélyérzésű férfi van a világon, csak őket pont nem becsülik meg - általában. Én annak a híve vagyok, hogy ha érdemes rá a másik fél, akkor mindent megteszek a kapcsolatunkért. Ha ennek ellenére is megcsal, akkor nem alkalmas hosszú kapcsolatra, ha meg nem teszek meg mindent a kapcsolatért, és ezért csal meg, akkor pedig gyáva szakítani - azaz mindkét esetben rosszul választottam.
A megcsalás elsősorban személyiségfüggő. Az okok mások lehetnek a két nem körében, de alapvatően a nők is ugyanúgy megcsalják a párjukat. Nem nők és férfiak vannak, hanem emberek...
Az ismerősi körömben pont, hogy a csajok voltak azok, akik többször félrementek (úgy, hogy a pasik a mai napig nem tudják, pedig 3-4 éves kapcsolatokról van szó...).
Most nem akarom bevédeni a férfiakat, de azért a nők sem angyalok. Szerintem mindkét nem ugyanannyiszor kacsingat félre.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!