Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most komolyan lézetik egyátalá...

Most komolyan lézetik egyátalán olyan férfi aki képes egy nőt nem megcsalni egészen haláláig?

Figyelt kérdés
Úgy vettem észre egy bizonyos idő után egyszerűen mintha valami kényszerbetegek lennének elkezdenek más nőkkel flörtölgetni esetleg szexelni is ha házasságban élnek is. Komolyan, egy kb. 30 év alatti pasinál kizárt hogy ne tegye, mert akkor még fiatal, még bulizik, még csajozni akar és bizonyítani. Utánna van kb. 10 év amikor normálisak ilyen szempontból, utánna meg jön a kapuzárási pánik és végigmennek a fél ismerősi körükön. Olyan nagy dolog lenne hogy egy nővel élje le az életét egy férfi?
2012. júl. 22. 20:09
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

Állitása szerint a férjem nem vágyik más nőre,mondjuk ő magára a sexre sem.Nála a sex valahol a 10.ik helyen van a listán,simán el van nélküle.

Az apja detto ilyen,99%ék hogy nem csalta meg anyósom,pedig volt jelentkező.

2012. júl. 22. 20:34
 12/32 anonim ***** válasza:

igen, létezik.

de amikor először beszél egy férfi arról, hogy szerinte milyen egy nagyon hosszútávú kapcsolat, nos amikor még full őszinte - mert tegyük fel ismerkedési szakaszban vagytok, már akkor mindent elmond magáról!

az én párom például a legszánalmasabbnak dolognak tartja, ha valaki félrelép házasság mellett, ahelyett, hogy válna, ha valami nem tetszik, és férfi ízig vérig és megkaphatna minden nőt, mert macho típus ráadásul.

a flörtöktől nem riad vissza, de ha meg akarna csalni előtte szakítana. ahogy az exével is tette. és erre külön büszke. ő így érzi magát férfinak.

2012. júl. 22. 20:37
 13/32 anonim ***** válasza:

Ha csak a kapuzárási pánik kapcsán félrekacsintgató férfiakra gondolsz, akkor azokra lehet ez inkább jellemző, akik fiatalon nem tudták kiélni magukat, és most akarnák bepótolni. Vagy azért, mert korán nősültek, így nem volt elég élményben részük, vagy azért mert akkoriban nem számítottak vonzónak, akár a pénztelenség, akár a bátortalanságuk miatt. Vagy csak a gyerekes viselkedésük miatt. Azonban ahogy beértek, rádöbbentek, hogy a kor előrehaladtával csak vonzóbbak a nők szemében, és meg akarják tapasztalni milyen hódítani.

Ebből a szempontból jobbak azok a férfiak, akik sikeresek voltak a nők körében még a házasság előtt, vélhetően ők tudtak válogatni a nők közül, és tényleg a legjobb nőt választhatták ki feleségnek. Nekik nem maradt ki az életükből semmi, ezért nem is kergetnek ábrándokat.

2012. júl. 22. 20:43
 14/32 anonim ***** válasza:

Utolsónak: Hát ez is a férfiasság szerintem is.

A sunnyogók nem férfiak.

2012. júl. 22. 20:44
 15/32 anonim ***** válasza:

Nem, nem az utolsónak, hanem a 12.-nek.:)

Hát ez is a férfiasság szerintem is.

A sunnyogók nem férfiak.

2012. júl. 22. 20:44
 16/32 anonim ***** válasza:

aki meg nem tudta kiélni magát, mert szinte nem kell a nőknek, vagy sikertelen a nőknél, belőlük lesznek tényleg a sunnyogók, akikről 13-as is írt.

azokban alakul ki az a tévhit, hogy ha egy férfi elutasít egy nőt, az nem lesz férfi. az ilyenek tévhitben élhetik le akár az egész életüket.

2012. júl. 22. 20:48
 17/32 anonim ***** válasza:

Azért vannak kivételek, hisz' az mindig erősíti a szabályt! :-) Párom 25, én 23, de tudom, sosem csalna meg, és én sem őt, hisz' imádjuk egymást. Már két éve együtt vagyunk, utóbbi egy év távkapcsolatban telt el, de bízom benne mert szerelmesek vagyunk mindketten.

Előttem már volt komolyabb és futó kapcsolata is, volt egyéjszakás, és hogy most az ő szavaival éljek, sosem dobná el a legmélyebb szerelmet egy pár órás futó légyottért. :):):) Remélem, mert én (is) így vagyok vele :)

2012. júl. 22. 20:52
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, aranyos vagy, de szerintem a kérdező nem arról beszél, amikor két fiatal vonzó ember szerelmes, hanem amikor évtizedek óta együtt van két ember, és a testük se vonzó, unják is egymást és szex is alig van.
2012. júl. 22. 21:05
 19/32 anonim ***** válasza:
76%

"Utolsó, aranyos vagy, de szerintem a kérdező nem arról beszél, amikor két fiatal vonzó ember szerelmes, hanem amikor évtizedek óta együtt van két ember, és a testük se vonzó, unják is egymást és szex is alig van."

Hát ne haragudjatok, én csak leírtam a saját tapasztalatomat, a kérdező említette a 30 év alattiakat is (házasságon kívül vagy belül egyaránt). Egyébként az apukám is hű volt élete végéig anyukámhoz (már elmúltak 50 évesek), és a párom szülei is szeretik egymást, még mindig! Barátom apukájára pedig kifejezetten tapadtak a nők, ennyit biztosan tudok ;) És mégsem lépett félre, pedig megtehette volna. Ezt nagyon becsülöm benne, remélem párom is örökölte ezt a jó szokást :D

2012. júl. 22. 21:22
 20/32 anonim ***** válasza:
69%

Vannak, én nem hogy bízom a páromban, az nálam elvi kérdés...sőt nem is kérdés...

TUDOM, hogy nem csalna meg. Az az elvei ellen való. Egyzserűen újjá kéne ahhoz szülessen, hogy rajtam kívül nőt ágyba vigyen...

2012. júl. 22. 22:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!