Kire bíznád jelen körülmények között az egy éves gyermekedet? Anyukádra vagy anyósodra?
1 éves gyerekről van szó. Egy hétre mennénk nyaralni a férjemmel. A kicsi már pár (7-8) éjszakát aludt anyukámnál. Most hogy mondtuk hogy mennénk kifejtette, hogy szerinte nem helyes egy ilyen kicsit magára hagyni. (15 hónapos lesz ekkor). Szerintem nem lesz gond, nem első alkalom hogy házon kívül alszik, hozzá van szokva hogy nem csak én vagyok a világon. Anyósomnál még nem aludt (messzebb él), de ő azt mondta vállalná, menjünk nyugodtan. Viszont azt is megértené hogy anyukámra hagyom mivel vele többet találkozik a kicsi.
Mit tennétek? Arra a nagyira bíznátok aki nem szívesen vállalja el (vagyis nem ért vele egyet), de jobban ismeri a gyerek vagy a másikra?
Mondjuk en ott elakadnek, hogy miert nem viszem magammal a gyereket... Na mindegy.
Inkabb anyukadhoz vinnem.
Ahogy írod még van pár hónap addig, így mindenképpen arra hagynám aki szivesen vállalja.
Mert anyukád lehet félúton fel is adja, ha majd sír a gyerek mert éppen akkor jön a foga akkor inkább haza rendel titeket.
Èn mondjuk nem mennék 1 hétre gyereknélkül, csak ha semmi képpen nem jöhetne velünk, pl Afrikába mentek, vagy más olyan országba ahova 15 hós nem való.
Mi 14 hós lányunkkal maldív szigeteken voltunk és szuper volt, mi mindig is egycsaládnak tartottuk magunkat. Persze ha kenyába mennénk szafarira oda nem vinnénk öket, mert az veszélyes, de mind máshova elvinnénk.
Pl idén belföldre megyünk de megbeszéltük anyósomékkal ök is jönnek és sógorom is, így lesz sitterünk. Jövöre valószínü Thaiföldre megyünk, de 2 kisgyerekkel még ez is húzos lenne, így valószínü sogoromat visszük magunkkal, így nekünk is lesz pihenés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!