Szerintetek bele mehet egy ilyen kapcsolatba ilyen családi körülmények között? A Nőket kérdezem elsősorba, hogy tiszta ez így?
Van egy fiatal anyuka, akiről persze először nem tudtam hogy anya, de ez így önmagában nem kizáró ok. Csak egy kicsit meglepett. Nemrég kerültem új munkahelyre, ő visszajött gyesről/gyedről, nem igazán értek hozzá. A lényeg hogy kiderült, hogy van egy 1 éves kisfia. Ezért is lepett meg, én vidéki vagyok. Nincs együtt a gyereke apjával. Mint megtudtam csak egy futókapcsolat volt, de úgy döntött megtartja. A gyerek apja foglalkozik a gyerekkel. Ezzel még nem volt gondom, persze. De utána láttam hogy ő jön érte, nevettek, a gyerek is ott volt, minden olyan idillikus volt. Akkor már flörtölgettünk szóval kicsit zokon esett. Utána megbeszéltük, kinevetett, hogy nincs köztük semmi, a gyerek beteg az apja anyukája vigyázott rá, ő meg így hozta vissza, hogy ne kelljen neki sem buszozni. Majd hozzátette,hogy nagyon gyakran találkoznak, heti 3-4 nap, ezt most döntsem el, hogy zavar e. Azt mondta amúgy van a pasinak barátnője, már a terhesség alatt összejött vele, őt nem zavarja ő és a baba, jó a kettőjük kapcsolata is, olyannal nem kezd, aki máshogy gondolkodik, kevésbé nyitott.
Én nyitott vagyok,nem erről van szó. Csak még nem voltam ilyen helyzetben. Lezártam a kapcsolataimat és kész. Persze ők nem tudják a gyerek miatt. De ez nem túlzás egy kicsit, hogy ilyen gyakran találkoznak és átjár hozzájuk a pasi sokszor?
Elhiszem, hogy furcsának tűnik. De az lenne a normális, hogy akiknek gyerekük van, hasonlóan álljanak egymáshoz. Nem pedig az, hogy kígyót-békát kiabálnak a másikra.
Ott a gyerek. Neki meg az lenne a természetes, hogy minden nap látja szüleit. Jó fejek, hogy így megoldották. Mint látod, a nőt semmi szerelmi szál nem fűzi a pasihoz, a pasit sem a nőhöz, mert akkor már együtt lennének. Ne aggódj!
Köszönöm a válaszokat. Csak az zavart, hogy eddig csak olyan nőket ismertem akiknél ez nem így működött. Szerettek inkább mindent túlgondolkodni, megkavarni. És egyik közelebbi női ismerősömről sem tudom elképzelni, hogy ez ilyen ártatlan legyen, ne taktikázás. De tudom hogy érdekes emberek ismerek:) Ő normálisnak tűnik, nem akarom elszalasztani.
Tényleg azt mondta egyébként hogy baráti már a kapcsolatuk. Csak ezt meg én nem tudom elképzelni, hogy akivel lefekszek azzal utána barátkozzak. Úgy sem hogy volt szerelem, úgy sem, hogy mint esetükben csak pár alkalomra összejöttek.
Az én volt férjem nem törődik a gyerekivel...Pedig mit nem adnánk a barátommal, ha lenne néhány szabad hétvégénk gyerek nélkül, de így máshogy kell megoldanunk. Szóval nézd a dolgok pozitív oldalát...Szeretünk együtt lenni a gyerekkel is, de így nagy matek, hogy ha kettesben szeretnénk lenni.
Másik megoldás, hogy olyan nővel kezdesz akinek nincs gyereke. De ha már ott motoszkál a szerelem, akkor megoldásokat és az elfogadást kell, kéne keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!