Akik belementek a kapcsolatba egy zűrös exfeleséggel rendelkező férfival, megbánták? Még egyszer így csinálnák?
Egy ideje találkozgatok egy férfival. Nagyon rendes, normális. Elvált, van egy kisfia aki szintén irtó jó fej. Szóval nem lenne velük semmi baj. Viszont a gyerek anyja nem normális. Állandóan hisztizik mindenért, zsarol, követelőzik. A "párom" azt mondta ne ítéljem meg a volt felesége után, ő sem érti miért volt vele, bár akkor még normálisabb volt. Ezt nem is teszem, mindenki múltjában annak olyan emberek akiket letagadna szívesen, csak őket a gyerek ugye összeköti. Ha vele maradok, az anyát is kapom a "csomagba".
Nem tudom mit tegyek. Még most annyira nem vagyok benne érzelmileg, de látom a lehetőségeket. Viszont nem akarok egy plusz terhet a nyakamba venni a nő által.
"Nem mondanám, hogy annyira szerelmes vagyok már"
még(?) vagy már(?)
Az,hogy a pasid az exnejét nem normálisnak állítja be,talán arra vezethető vissza,hogy neki is volt vaj anno a füle mögött.Akit tisztelek,azt nem hordom le,és ahol nem hibáztam,ott nincs szükség hánytorgatnom a múltat.Másrészt Te sem ismered annyira a nőt,nyilván ellenszenves,mert ex,nyilván hisztisnek látod,mert nem vagy tisztában a dolgok miértjével.Szerintem kár ítélkezned már most,bizonyos dolgokról Te biztosan nem tudsz,pedig ez kéne ahhoz,hogy véleményt alkothass a nőről.
A másik:ebben a kapcsolatban nagy a tét,hiszen egy kisgyerekről is szó van,aki valamennyire felelősség is.Csak akkor menj bele a dologba,ha elég érettnek és erősnek tartod magad erre.
MÉG
Csak 3 napja vagyunk együtt. Vannak mindkettőnkben már érzések, de még nem életre szólók (még azért ismerkedünk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!