Érdemes lenne belekezdeni kapcsolatba egy férjes nővel, ha számomra nincs tétje?
Én is így kezdtem,majd elváltam.Vele élek és családot tervezünk.
Sok sikert.
Nem éri meg. Csak a harmadik leszel. várod, hogy mikor tud jönni. Nem lenne igazi kapcsolat: összebújós estékkel, kézen fogva sétálással. Elmaradnának a barátaid, nem lehet Rád számítani, nem tervezel programot, azt várod, mikor tud
indokot találni, hogy eljöhessen hozzád.
Ez nem társas kapcsolat. Ne érd be ennyivel.
Vicces, hogyha nő írná ki ezt a kérdést, hogy nős férfivel kezdene már mindenféle ribanc lenne :)
Egyébként meg hallgass a szívedre, de félő hogy még jobban beleszeretsz.
6-os válaszadóval egyetértek. Ha neki jelenleg nem vagy több egy afférnál, attól Te még érzelmileg belemerülhetsz, hogy nehéz lesz kilábalnod, ha úgy dönt hogy vége. (Én inkább kiléptem egy ilyen kapcsolatból sok évvel ezelőtt, lehet gyáva vagyok, ezt vállalom.)
Ha a férj beleegyezése nélkül játszotok, akkor ez sorozatos hazudozást, bujkálást jelent - ami egy ideig akár még izgalmas is lehet, de aztán fárasztóvá válhat.
Hallgass a szívedre, de gondold végig előtte, Te mit akarsz hosszabb távon ettől a kapcsolattól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!