Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hülyeség ezért nem belekezdeni egy kapcsolatba?
és miért akarsz te a 90%-ával járni?
Miért nem keresel egy értelmes lányt?
Egyébként ez a statisztika honnan jött? :D
Keress olyan lányt kai nem bulizik. Én sem buliztam, mert nem akartam idegenekkel kavarni, és részegeskedni bár nem csaltam volna meg senkit. Amúgy meg időval megtanulod megkülönböztetni kiben bízhatsz.
21/N
Hülyeség. Ez amolyan "b@szd meg a fűnyíródat" hozzáállás, megalapozatlan és értelmetlen.
Barátnőt nem statisztika alapján kerít az ember, hanem azzal van együtt, akibe szerelmes lesz és megbízik. Teljesen lényegtelen, hogy a 90% mit csinál, ha az az egyetlen lány szeret és hűséges.
90%-ot bármikor megkapnád, de nem igazán kell. A 10% meg az akibe őrülten beleesel. Helyes, szép, kedves, visszafogott lányok... ,de nekik te nem jössz be nekik annyira.Szóval választhatsz :) Marokbatosz vagy egy luvnya... vagy harcolsz egy szeretni való lányért!
Hajrá és fel a fejjel, és csak előre! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!