Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a terveim külföldre húznak, akkor érdemes egyáltalán bármilyen kapcsolatba belekezdeni itthon?
Tudom sokan írják, hogy ostoba vagyok, ha a szerelem elé helyezem a karriert, de most vagyok fiatal, meg kell alapoznom az életem. Ez pedig a mostani állás szerint itthon nem sikerülne úgy, ahogy szeretném. Ezt valószínű nem adnám fel egyetlen férfiért sem. Mégpedig azért, mert egyik kapcsolat sem lehet 100%-ig biztos. Élni meg csak egyszer élek.
Viszont még addig van másfél évem. És egy éve nincs senkim, szeretnék szerelmes lenni. Ezen állás szerint, akkor ne is kezdjek senkivel? És ha összejönne, már az elején tudassam a fiúval, hogy mik a terveim? Elsősorban fiúk válaszát várom.
Másfél év azért hosszú idő, addig lehet, hogy a srác is veled akar menni.
Én szerintem biztos, hogy idén megyek ki, de már nem kezdek bele, mert az kevés idő lenne... Lenne is egy alkalom, de lebeszéltem az okokat...
22F
hátha találsz valakit akinek hasonlóak a tervei...
én külföldön ismertem meg a párom.
28N
Első vagyok;
Másrészt miért lennél ostoba? Vannak akik egy rossz kapcsolat miatt elrontják az összes lehetőségüket, és ezzel az álmaiknak mondanak NEMet!
Én ugyanaban a helyzetben vagyok mint te csak férfi vagyok de ugy döntöttem inkább egyedül maradok még egy vagy 2 évig 23 évesen tudom hogy nehéz de talán így jobb mindenkinek!
Én Kanadába fogok kiköltözni. Te hová mész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!