Érdemes lenne belekezdeni kapcsolatba egy férjes nővel, ha számomra nincs tétje?
Figyelt kérdés
Nagyon kedvelek egy nőt, aki idősebb nálam és van már családja. Nem tartom helyesnek én magam sem a megcsalást, de kezdek egyre jobban belegabalyodni a kapcsolatba és most van az a határ, amikor még épp vissza tudnék táncolni, de hajszál választ el attól is, hogy belesodródjam. Tudom, hogy neki nem lennék több egy afférnál, vagyis sosem hagyná el miattam a férjét, de valahogy nem érdekel. Nekem nincsenek kötöttségeim, csak érzéseim. Így megéri belemenni?2013. jan. 25. 20:05
21/21 anonim válasza:
De sok a rosszindulatú ember...jézusom!!!! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!