Te támogatnád párodat, avagy sem?
7 éve vagytok együtt, 24 évesek vagytok. Te még tanulsz, de a barátod már dolgozik, és kap a munkahelyén egy hatalmas lehetőséget: 1 évet kint tanulhat és dolgozhat Amerikában, de közben nem tud hazajönni, mert a tanulás folyamatos.
Nálunk ez a helyzet áll fent, fél év múlva kellene utaznia. Én nagyon támogatom, a barátom kicsit hezitál, de ő is tudja, hogy nem szabad kihagynia a lehetőséget, hisz ilyen nem lesz többet. Támogatom, drukkolok neki, érveket mondok, hogy menjen.
Nos, a baráti társaságunktól megkaptam, hogy nem vagyok normális, amiért gyakorlatilag "kilökdösöm" őt, és a kapcsolatunkat beáldozom arra, hogy neki jó legyen a jövőben. (Jót-rosszat megéltünk már, szerintünk ki fogjuk bírni ezt is.)
Tehát a kérdésem: te ilyen helyzetben mit tennél? Támogatnád, vagy sem?
24l
Biztosan támogatnám! Együtt élünk, fél év múlva már házasok leszünk. Azért kötöm össze vele az életem, mert örökké vele akarok lenni. Ebben belefér ennyi különlét is. Boldog lennék, hogy élményeket, tudást szerez. Nehéz lenne, de utána még jobb lenne együtt lenni.
Gondolom nektek is az a szándékotok, hogy hosszú távon lesztek együtt. Így könnyen kiderül, hogy mennyire szoros a kapcsolatotok. Ha ez szétszedi, akkor nem is érdemes folytatni, ha meg nem, akkor boldogok lehettek, hogy ezt is kibírtátok.
24N
Támogatnám,de megoldanám,hogy mehessek vele.
(nekem olyan nincs,hogy nem megoldható,lehet halasztani egy évet,vagy levelezőn nem kell bejárni sokat,és ha nem lakhatok ott ahol ő,keresek bébiszitterkedős melót,rögtön van hol lakni,és lehetünk együtt többször)
Köszönöm a válaszokat!
Sajnos tényleg nem igazán tudnánk megoldani a kimenetelemet, mert - egyéb okok miatt - sajnos csak érettségim van, és szeretném, ha lenne végre valami papír a kezemben, mert most suli mellett dolgozni se tudok, így eltartanak. Plusz a kiutazásra se lenne pénzem.
"nem vagy-ez-vagy-semmi-munka"
Tényleg nem ez a helyzet áll fenn, de ha kimegy, akkor nyert ügye lesz a cégnél, szint biztos előrelépési lehetősége lesz, dupla annyit fog keresni stb., szóval a jövője szempontjából nem mindegy. Plusz inkább most menjen, amíg fiatal és még nincs gyerek. Persze mi is jobban örülnénk neki, ha megélhetnénk boldogan azt az egy évet, de ha már "ezt dobta a gép", akkor állunk elébe. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!