Mennyi idő alatt dolgoznád fel ha elvesztenéd a párodat?
Mondjuk 3 év együttjárás után (úgy hogy már együtt éltetek). És tegyük fel, a párod brutálisan(bocsánat, nem tudom máshogy kifejezni) halt meg (nem öngyilkosság). Utána még maradnál abban a lakásban amiben együtt éltetek vagy vissza költöznél a szüleidhez? Tegyük fel, 20-21 évesek vagytok. Mit tennél? Elsősorban nőktől kérdezem.
(Nem velem történt ilyesmi)
Nem tudnám feldolgozni,csak idővel hozzá szoknék az érzéshez :( de remélem nem kell,ezt az érzést átélnem.
Borzasztó lehet.
Mivel jelenleg nagyon beteg vagyok, és tőle függ a megélhetésem, ha most veszteném el, valószínűleg én is rámennék.
De ha később, akkor valószínűleg elég hamar túljutnék ezen, annyi válság és veszteség ért már az életemben. Nálánál százszor jobb és ezerszer különb embereket is elveszettem. Azt is fel kellett dolgozni valahogy.
Az igen, azért az utolsó válasz kemény. Minek vagy vele akkor, ha ilyen rossz ember? Ja értem, mert legalább most eltart. Szánalmas.
Egyébként nem tudom én mennyi idő alatt dolgoznám fel, de tuti nem maradnék itt, hanem hazaköltöznék. De remélem ez sosem következik be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!