Mit tegyek? Nincsenek barátaim.
Néha nekem is vannak ilyen pillanataim, habár én egyszer érettebbnek érzem magam, máskor gyerekesebbnek.
Ha valakinek, lenne kedve beszélgetni, akármiről, írhat egy privit nyugodtan:D
17/L
Örülök hogy segíteni akartok a kérdés feltevőjének. De kérlek gondolkozzatok el azon hogy az élet akkor változik ha az ember változik.. A külvilág akkor, ha megváltozik a belső világ. (=Az életed akkor ha az elmédben levő hithalmaz megváltozik, mert az agyad irányít mindent, nem?)
Egy hozzászóló mondta hogy fogadd el magad, igen az nagyon helyes. De ne csak fogadd el. Szeresd is. És ami még fontos vállalj felelősséget az életedért (=nem másokat hibáztatsz, te irányítod az életedet).
Ha állandóan úgy gondolsz magadra mintha meglennének ezek a tulajdonságaid, hamarosan elfogadja őket az un. tudatalatti elme.
Sok ezer könyvet írtak már erről a bonyolult témáról, de hidd el, hogy nincs rájuk szükséged. Csak arra hogy állandóan úgy tekintesz magadra mint aki, szereti, elfogadja önmagát és felelős az életéért. Ha állandóan erre gondolsz hogy te igenis szereted és elfogadod magadat (pl. amikor mész az utcán, amikor tudsz ezen gondolkodni) akkor minden megváltozik körülötted. És szeresd embertársaidat, és ekkor egy idő után alapvetően megváltozik a belső világod, és ezzel külvilág is.
Tedd fel magadnak a kérdés hogy mennyire szereted magadat, pl. ha tükörbe nézel? na rajta!
Nagyon alacsony szám lett igaz? Ha megtudod növelni a számot akkor a külvilágod is olyanná fog alakulni hogy összhangban legyen a számmal(önmagad szeretete, elfogadása).
Tehát józan paraszti ész: Az agyad irányít mindent. Ha megváltoztatod az elméd nézeteit/hiteid az életed egyetlen irányítható dolgával a gondolatokkal, akkor megváltoztatod a belsőt. A külvilág meg vele változik.
"Amint belűl úgy kívűl"
(smaragdtábla kr.e. 3000 körül)
Tegnap 00:26-os :D
Én se cigizek és sokan kiröhögnek emiatt, de nem ittam még életembe egy korty piát sem.
Egyszer kipróbáltam a vizipipát, de akikkel akkor voltam azokkal nem igazán éreztem jól magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!