Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nincsenek barátaim.

Mit tegyek? Nincsenek barátaim.

Figyelt kérdés
Én nagyon szeretnék barátokat, de akik annak nevezik magukat azok igazándiból jó ha azt tudják rólam, hogy mi a nevem...egyszerűen nem tudnak lekötni és a mosolygás meg az ilyen vidám dolgok nem mennek mellettük, úgy értem, hogy nagyon gyerekesek és számomra unalmasak és ilyenkor semmiféle kifejezés nincs az arcomon és azt mondják, hogy olyan fapofa vagyok meg komoly (nem azért mondom mert én felnőttnek érzem magam vagy hasonlók) vannak testvéreim van egy nővérem, 2 bátyám (ikrek), és egy hugom de mindenkinek megvan a saját baráti köre ezért nem is foglalkozunk egymással és így olyan mintha egyedül lennék...bennem van a hiba, hogy nem tudok alkalmazkodni hozzájuk vagy valami más...
2009. szept. 26. 20:16
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
ugyanígy voltam. Kívülálló, koravén = érett gondolkodású. Az egyetemen meg tele vagyok barátokkal... Remélem, az előző válaszolókkal már kapcsolatban vagy! Biztos hallottad, hogy a társadalom atomizálódik = az egyének nem alkotnak közösséget, magányosak. Nem könnyű hagyományosan kapcsolatot teremteni. De itt a net! Óriási távokat hidalhatnak át azonos gondolkodású emberek.
2009. szept. 26. 23:55
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Úgy hiszem középiskolás vagy, gimisként nekem sem volt túl sok barátom, nem is voltak olyan nagy összejárások, néha összeröffentünk, de ez édeskevés ahhoz, hogy igazi barátoknak nevezzem őket. Inkább csak haverok. Haver nem= barát. :( Használd a netet, csodákra képes ilyen téren, de csak óvatosan. Mellesleg a problémának hivatalos elnevezése is van, mégpedig "nagyvárosi magány". Ember ott van kétmillió másikkal párszáz négyzetkilométeren, mégsincs túl nagy kapcsolata egyikkel sem... Legbizarabb és szomorúbb dolog a világon. Ha gondolod beszélgethetünk neten, dobj meg egy emaillel.
2009. szept. 27. 00:04
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
ha ez vigasztal akkor en szarabbul erzem magam...
2009. szept. 27. 00:13
 24/29 anonim ***** válasza:
82%

Néha nekem is vannak ilyen pillanataim, habár én egyszer érettebbnek érzem magam, máskor gyerekesebbnek.

Ha valakinek, lenne kedve beszélgetni, akármiről, írhat egy privit nyugodtan:D

17/L

2009. szept. 27. 00:19
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ez van, akár a kérdést akár a 22:42-es választ is írhattam volna. Mikor gyakorlaton vagyok minden jó, mikor iskolában vagyok, akkor csak 2-3 lánnyal beszélgetek, mással nem. Mintha nem való volnák a többiek közé: nem cigizek, nem iszok, ezek meg... nem érzem jól magam köztük. Ehhez még hozzájön hógy szocfóbos vagyok. Talán ezért nem sikerül barátkoznom. Beidegesedek, aszt állok mint egy f@sz, mikor beszélgetnem kéne. 18/F
2009. szept. 27. 00:26
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Örülök hogy segíteni akartok a kérdés feltevőjének. De kérlek gondolkozzatok el azon hogy az élet akkor változik ha az ember változik.. A külvilág akkor, ha megváltozik a belső világ. (=Az életed akkor ha az elmédben levő hithalmaz megváltozik, mert az agyad irányít mindent, nem?)

Egy hozzászóló mondta hogy fogadd el magad, igen az nagyon helyes. De ne csak fogadd el. Szeresd is. És ami még fontos vállalj felelősséget az életedért (=nem másokat hibáztatsz, te irányítod az életedet).

Ha állandóan úgy gondolsz magadra mintha meglennének ezek a tulajdonságaid, hamarosan elfogadja őket az un. tudatalatti elme.

Sok ezer könyvet írtak már erről a bonyolult témáról, de hidd el, hogy nincs rájuk szükséged. Csak arra hogy állandóan úgy tekintesz magadra mint aki, szereti, elfogadja önmagát és felelős az életéért. Ha állandóan erre gondolsz hogy te igenis szereted és elfogadod magadat (pl. amikor mész az utcán, amikor tudsz ezen gondolkodni) akkor minden megváltozik körülötted. És szeresd embertársaidat, és ekkor egy idő után alapvetően megváltozik a belső világod, és ezzel külvilág is.

Tedd fel magadnak a kérdés hogy mennyire szereted magadat, pl. ha tükörbe nézel? na rajta!

Nagyon alacsony szám lett igaz? Ha megtudod növelni a számot akkor a külvilágod is olyanná fog alakulni hogy összhangban legyen a számmal(önmagad szeretete, elfogadása).

Tehát józan paraszti ész: Az agyad irányít mindent. Ha megváltoztatod az elméd nézeteit/hiteid az életed egyetlen irányítható dolgával a gondolatokkal, akkor megváltoztatod a belsőt. A külvilág meg vele változik.

"Amint belűl úgy kívűl"

(smaragdtábla kr.e. 3000 körül)

2009. szept. 27. 07:48
 27/29 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm mindenkinek, kezdek megnyugodni:) és jól esik, hogy nem csak én vagyok ilyen:)
2009. szept. 27. 12:10
 28/29 anonim ***** válasza:
100%
csináljunk egy chat szobát valahol magunknak GYIK néven és tömegesen vonuljunk oda beszélgetni :)))) én benne lennék :)
2009. szept. 27. 18:54
 29/29 anonim ***** válasza:

Tegnap 00:26-os :D

Én se cigizek és sokan kiröhögnek emiatt, de nem ittam még életembe egy korty piát sem.

Egyszer kipróbáltam a vizipipát, de akikkel akkor voltam azokkal nem igazán éreztem jól magam.

2009. szept. 28. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!