Mit tegyek? Nincsenek barátaim.
Mintha én írtam volna pár évvel ezelőtt. Nekem a mai napig nincsenek barátaim, és sajnos sokszor az anyám is ezzel "gúnyol". Pedig engem nem igazán tud érdekelni, nekem a barátom már a családom, a férjem, nem is kell más.
Szerintem te se erőltesd a dolgot, nem kell feltétlenül száz barátjának lennie az embernek. Elég ha 1 van, és hidd el, neked is lesz előbb-utóbb.
szia.
nem irtál s me kort sem nemre utaló sorokat,bár nem is eza lényeg.
nekm sincsenek barátnöim sajnos,hiányoznak is.h gondolod felehetjüka kapcsolatot,max nte-en keresztül dumálgathatunk,ha gondolod.
Nekem is ez a problémám,elég kevés barátom van!Nincs erre más recept,mint hogy próbálj nyitott lenni,amennyire csak tudsz,de SEMMIKÉPP ne játszd meg magadat,mert az nagyon visszatetsző.Add önmagadat,mert másképp nincs értelme.Én erre már réjöttem,azóta legalább önmagamat nem csapom be!Mert ha nem szeretnek,akkor legalább a valódi énedet ne szeressék,nem tudom,érthetően fogalmaztam-e :P
Egyébként fiú vagy/lány?Mennyi idős?(Ha van kedved beszélgetni msn-en!)
ennyi idősen még ne aggódj. a te korodban nekem is az osztálytársaim voltak az úgymond barátaim, de igazán nem számíthattam rájuk. aztán 18 évesen, egy vicces szitu kapcsán megismertem az igazi, a legjobb barátnőmet, és azóta mindenben segítünk egymásnak. még az anyukájával is nagyon jóban vagyok, majdhogynem a második anyukám.
én is irigylem azokat, akiknek gyerekkoruk óta megvan a legjobb barátjuk, de még van időd. csak legyél nyitott. bárhol összefuthatsz azzal, aki a barátod lesz később.
én pl úgy ismertem a fent említett legjobbat, hogy hajnali fél7kor letarhált a buszmegállóban 1 cigire. aztán elkezdtünk dumálni, és azóta sem hagytuk abba :)
én is érett és gyerekes is vok egyszerre. szoval imádok hülyeségeket csinálni de amikor kell akkor igenis komoly vagyok. aszem:D szoval nagyon szivesen beszélgetek veled ha ez segit :) nyugodtan irj privit
15l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!