Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nincsenek barátaim.

Mit tegyek? Nincsenek barátaim.

Figyelt kérdés
Én nagyon szeretnék barátokat, de akik annak nevezik magukat azok igazándiból jó ha azt tudják rólam, hogy mi a nevem...egyszerűen nem tudnak lekötni és a mosolygás meg az ilyen vidám dolgok nem mennek mellettük, úgy értem, hogy nagyon gyerekesek és számomra unalmasak és ilyenkor semmiféle kifejezés nincs az arcomon és azt mondják, hogy olyan fapofa vagyok meg komoly (nem azért mondom mert én felnőttnek érzem magam vagy hasonlók) vannak testvéreim van egy nővérem, 2 bátyám (ikrek), és egy hugom de mindenkinek megvan a saját baráti köre ezért nem is foglalkozunk egymással és így olyan mintha egyedül lennék...bennem van a hiba, hogy nem tudok alkalmazkodni hozzájuk vagy valami más...
2009. szept. 26. 20:16
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
98%

Mintha én írtam volna pár évvel ezelőtt. Nekem a mai napig nincsenek barátaim, és sajnos sokszor az anyám is ezzel "gúnyol". Pedig engem nem igazán tud érdekelni, nekem a barátom már a családom, a férjem, nem is kell más.

Szerintem te se erőltesd a dolgot, nem kell feltétlenül száz barátjának lennie az embernek. Elég ha 1 van, és hidd el, neked is lesz előbb-utóbb.

2009. szept. 26. 20:37
 2/29 anonim ***** válasza:
82%
Vegyel kutyat..De ez most komoly, nem gunyolodok...
2009. szept. 26. 20:38
 3/29 anonim ***** válasza:
84%

szia.

nem irtál s me kort sem nemre utaló sorokat,bár nem is eza lényeg.

nekm sincsenek barátnöim sajnos,hiányoznak is.h gondolod felehetjüka kapcsolatot,max nte-en keresztül dumálgathatunk,ha gondolod.

2009. szept. 26. 20:40
 4/29 anonim ***** válasza:
89%

Nekem is ez a problémám,elég kevés barátom van!Nincs erre más recept,mint hogy próbálj nyitott lenni,amennyire csak tudsz,de SEMMIKÉPP ne játszd meg magadat,mert az nagyon visszatetsző.Add önmagadat,mert másképp nincs értelme.Én erre már réjöttem,azóta legalább önmagamat nem csapom be!Mert ha nem szeretnek,akkor legalább a valódi énedet ne szeressék,nem tudom,érthetően fogalmaztam-e :P

Egyébként fiú vagy/lány?Mennyi idős?(Ha van kedved beszélgetni msn-en!)

2009. szept. 26. 20:43
 5/29 anonim válasza:
83%
Az a szo hogy barat,nem igazan letezo.A baratok nem csak kavezasra jok.Inkabb neked ismeroseid vannak,hisz kinevetnek es fakutyanak nevezznek ok nem baratok.Ne akkarj gorcsosen csatlakozni valakikhez,es keresned baratokat.Szerintem jarj mas kozegekbe ahol majd magatol ki alakulo baratsagokat talalsz.Nem hiszem veled volna a problema csak azert mert nem talalod meg veluk a kozos hangot.Addig is mig igazi baratokat kapnal nezz befele,ismerd meg onmagad,hogy eldonts milyen tarsasagba tartozol jobban.
2009. szept. 26. 20:44
 6/29 A kérdező kommentje:
15/L és már több éve próbálkozom de nem megy
2009. szept. 26. 20:46
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Sya énis 15-éves lány vagyok, valószinüleg azért ez a helyzet veled(szerintem) mert valszeg érettebb vagy mint a többi veled egykorú irtad is hogy gyerekesnek tartod a viselkedésüket.Nincs közös témátok ami téged is érdekelne.Valszeg ezt ők is látják rajtad./szivesen barátkoznék veled csak én az a tipikus "gyerekes,mosolygós,nevetgélős" lány vagyok ezért nem ajánlom :D de ha érdekel akkor irj privit/
2009. szept. 26. 20:53
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

ennyi idősen még ne aggódj. a te korodban nekem is az osztálytársaim voltak az úgymond barátaim, de igazán nem számíthattam rájuk. aztán 18 évesen, egy vicces szitu kapcsán megismertem az igazi, a legjobb barátnőmet, és azóta mindenben segítünk egymásnak. még az anyukájával is nagyon jóban vagyok, majdhogynem a második anyukám.

én is irigylem azokat, akiknek gyerekkoruk óta megvan a legjobb barátjuk, de még van időd. csak legyél nyitott. bárhol összefuthatsz azzal, aki a barátod lesz később.

én pl úgy ismertem a fent említett legjobbat, hogy hajnali fél7kor letarhált a buszmegállóban 1 cigire. aztán elkezdtünk dumálni, és azóta sem hagytuk abba :)

2009. szept. 26. 20:59
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Velem ugyanez a helyzet.18 éves lány vagyok és nem járok közösségbe,csak haveri szinten vannak ismerőseim,pedig társaságban-mikor véletlenül belecsöppenek egybe-én vagyok a középpontban.De ott sem érzem jól magam,kipoénkodom magam,szórakoztatom a többieket egy darabig,de utána visszavonulok. A zene az egyetlen,amitől nem érzem magam magányosnak,állandóan ott lóg a fülemen az mp3. Nem tudom,talán velem van a baj.
2009. szept. 26. 20:59
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

én is érett és gyerekes is vok egyszerre. szoval imádok hülyeségeket csinálni de amikor kell akkor igenis komoly vagyok. aszem:D szoval nagyon szivesen beszélgetek veled ha ez segit :) nyugodtan irj privit

15l

2009. szept. 26. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!