Jogos a felhaborodasom?
Figyelt kérdés
Ferjem szerint hisztiztem.. Aposomnal voltunk, ahol 3 kutya van, baratsagosak, az teny, de 2 eve nem volt egyik sem beoltva, sem furdetve. Kertem szepen, aztan mar kevesbe szepen, hogy ne nyalassa mar szajon a 2 eves lanyunkat egyikkel sem. Nem ertette meg, sot szerintem fel sem fogta, milyen bacik lehetnek a kutyakban. Aposom es ferjem is kozolte, ez igy van rendjen, es fejezzem be a hisztit, nem is ertik, miert buktak ki rajta. Loncsos szoruek, koszosak, budosek... Haat, nem is ertem...2013. ápr. 26. 17:47
31/37 anonim válasza:
Tekintve, hogy olyan brutális férgességet kaptam egy ilyen kutyától, igen vidd laborba a gyereket.
Hét éves voltam és a keresztapám kutyája volt ilyen "egészséges" 35ről 22 kilóra fogytam, pedig zabáltam mint állat.
Soha nem felejtem el milyen érzés nagydolog után döglött férgeket látni a vécében.
32/37 A kérdező kommentje:
Annyi valtozas lepett fel, hogy holnap le leszek feregtelenitve es be lesznek oltva, de szerintem ez edes keves.. Ferjemmel most beszelgettem, persze erti, de igy is szalka vagyok a szemukben, a fiuknak senki sem eleg jo, nagy serelmuk, hogy nem anyuci-apuci kicsi otthon lako fia, ... De akkor se a kicsin keresztul akarjanak mar bosszut allni. Es hogy ennyire ne torodjonek az unokajuk egeszsegevel.
2013. ápr. 26. 21:23
33/37 A kérdező kommentje:
Kedves 31! En ugyan igy jartam, majdnem belehaltam.
2013. ápr. 26. 21:25
34/37 A kérdező kommentje:
Es azert nem irnak ide, csak levelben igenyteleneznek le, es hogy meg js erdemlem, mert minek mentem hozza, stb, mert nem mernek a lepontozasok miatt. En mindenkinek zold kezet adtam, meg annak is, aki nem volt tul kedves, valami ilyesmit irt, hogy meg csak most vettem eszre, hogy milyen a ferjem?! Arra reagaltam, es nalam is elso, ha hazaertem, hogy kezet mosok. :)
2013. ápr. 26. 21:37
35/37 anonim válasza:
Pfff...ha f*snak a lepontozástól, akkor ne jöjjenek erre az oldalra.... Mi ez? Verseny??? :DDDD
Ja, ennyi, giardiasis meg férgesség, mindkettő elég kellemetlen...és ez még csak a jéghegy csúcsa
36/37 A kérdező kommentje:
Igen es komolyan kell venni ezeket! Csak van, aki azzal elintezi, nem kell tulzasokba esni :)
2013. ápr. 26. 22:28
37/37 anonim válasza:
Nem vagy hisztis!
A kutya szája tele van bacival, én sem hagynám hogy a gyereket szájon nyalja, de még máshol sem.
A helyedben nem vinném oda a gyereket, az sem érdekelne ha megsértődnének!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!