Jogos a felhaborodasom?
Figyelt kérdés
Ferjem szerint hisztiztem.. Aposomnal voltunk, ahol 3 kutya van, baratsagosak, az teny, de 2 eve nem volt egyik sem beoltva, sem furdetve. Kertem szepen, aztan mar kevesbe szepen, hogy ne nyalassa mar szajon a 2 eves lanyunkat egyikkel sem. Nem ertette meg, sot szerintem fel sem fogta, milyen bacik lehetnek a kutyakban. Aposom es ferjem is kozolte, ez igy van rendjen, es fejezzem be a hisztit, nem is ertik, miert buktak ki rajta. Loncsos szoruek, koszosak, budosek... Haat, nem is ertem...2013. ápr. 26. 17:47
21/37 A kérdező kommentje:
Persze, de ez ha igy halad, valo ok lesz?!
2013. ápr. 26. 19:01
22/37 A kérdező kommentje:
Erdekes, milyen batrak egyesek privat uzenetben.. Meg egyszer leirom es utoljara, a ferjem nem volt ilyen, nyilvan ha elore latom ezt, nem megyek hozza... Koszonom az ertelmes valaszokat :) meg annyit kerdeznek, hogy erdemes lenne csinaltatnom a lanyom vizeletebol es szekletebol vizsgalatot?
2013. ápr. 26. 19:05
23/37 anonim válasza:
érdemes csináltatni, nem árt a biztonság. egyébként nekem nyugodtan írhatsz privátot én nem szóllak le és igen ez lehet váló ok ha sokadjára se érti meg a férjed, hogy mi a baj, akkor ott kell hagyni.
24/37 A kérdező kommentje:
Koszonom! :) irnal nekem egy mail cimet privatban? :) hetfon hivom a gyerekorvost es kerek labort.
2013. ápr. 26. 19:24
25/37 anonim válasza:
EngeM pedig lepontoztak...nyaljàk meg a bal bokàm.
26/37 anonim válasza:
Egy oltott, tisztán tartott, rendszeresn féreghajtózott kutyától nem lesz az embernek semmi baja. Én se szeretem, ha véletlenül szájon nyal a kutyám, de nagy ügyet nem csinálok belőle, kicsi az esélye, hogy elkap az ember valamit. Csakhogy ezek a kutyák lehet életükben nem voltak még féreghajtózva, de legalábbis évek óta nem, és azzal, hogy szájon nyalja a gyereket, sajnos ő is férges lehet. Általában a gyerekek fogékonyabban a férgek által okozott fertőzésekre, főleg ilyen kicsi korban. Úgyhogy székletvizsgáltot mindenképpen végeztess el a kislányodnál.
28/37 A kérdező kommentje:
Tolem mindenki 100%-ot kapott!
2013. ápr. 26. 19:39
29/37 anonim válasza:
Oo mintha magamat olvasnám! A férjem ugyanez... a mi fiunk még csak 8 hónapos de szerinte már bekéne adni bölcsibe hogy elkapjon ezt azt... A kollégái meg még buzdítják is erre a hülyeségre hogy én mekkora idióta vagyok amikor buszozás után, otthon kezet mosok. A pofám leszakad az ilyen emberektől de komolyan! A férjed meg apósod nem tud egy kicsit logikusan gondolkodni? Hát még egy tiszta kutya is nyalogatja a himbi limbit, aki utána meg a gyerek száját nyalogatja?! A koszos, oltatlan kutyáról ne is beszéljünk... Én a helyedben megmutatnám az itteni válaszokat a férjednek...
30/37 anonim válasza:
Kedves 26#! A kutyát minimális dolgok ellen oltják be. Férgek, veszettség és kb. ennyi. Attól még számtalan más élősködő van benne, ami neki természetesen nem árt, hiszen ő a gazdatest, de az emberben okozhat betegséget. Igen is a tiszta, oltott kutyától is kaphat az ember betegséget.
Nem kell a kutyával smárolni és kész. (Tudom, te nem is ezt írtad, ez a része már nem neked szól). Egyébként is, minden szempontból gusztustalan!
Ezt a privátba írogatós dolgot meg nem értem. Ha véleménye van, akkor miért nem itt írja le?? Nekem eszembe nem jut soha privátban osztani az észt! Nem is értem...o.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!