Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos a felhaborodasom?

Jogos a felhaborodasom?

Figyelt kérdés
Ferjem szerint hisztiztem.. Aposomnal voltunk, ahol 3 kutya van, baratsagosak, az teny, de 2 eve nem volt egyik sem beoltva, sem furdetve. Kertem szepen, aztan mar kevesbe szepen, hogy ne nyalassa mar szajon a 2 eves lanyunkat egyikkel sem. Nem ertette meg, sot szerintem fel sem fogta, milyen bacik lehetnek a kutyakban. Aposom es ferjem is kozolte, ez igy van rendjen, es fejezzem be a hisztit, nem is ertik, miert buktak ki rajta. Loncsos szoruek, koszosak, budosek... Haat, nem is ertem...
2013. ápr. 26. 17:47
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Persze, de ez ha igy halad, valo ok lesz?!
2013. ápr. 26. 19:01
 22/37 A kérdező kommentje:
Erdekes, milyen batrak egyesek privat uzenetben.. Meg egyszer leirom es utoljara, a ferjem nem volt ilyen, nyilvan ha elore latom ezt, nem megyek hozza... Koszonom az ertelmes valaszokat :) meg annyit kerdeznek, hogy erdemes lenne csinaltatnom a lanyom vizeletebol es szekletebol vizsgalatot?
2013. ápr. 26. 19:05
 23/37 anonim ***** válasza:
32%
érdemes csináltatni, nem árt a biztonság. egyébként nekem nyugodtan írhatsz privátot én nem szóllak le és igen ez lehet váló ok ha sokadjára se érti meg a férjed, hogy mi a baj, akkor ott kell hagyni.
2013. ápr. 26. 19:13
 24/37 A kérdező kommentje:
Koszonom! :) irnal nekem egy mail cimet privatban? :) hetfon hivom a gyerekorvost es kerek labort.
2013. ápr. 26. 19:24
 25/37 anonim ***** válasza:
32%
EngeM pedig lepontoztak...nyaljàk meg a bal bokàm.
2013. ápr. 26. 19:32
 26/37 anonim ***** válasza:
73%
Egy oltott, tisztán tartott, rendszeresn féreghajtózott kutyától nem lesz az embernek semmi baja. Én se szeretem, ha véletlenül szájon nyal a kutyám, de nagy ügyet nem csinálok belőle, kicsi az esélye, hogy elkap az ember valamit. Csakhogy ezek a kutyák lehet életükben nem voltak még féreghajtózva, de legalábbis évek óta nem, és azzal, hogy szájon nyalja a gyereket, sajnos ő is férges lehet. Általában a gyerekek fogékonyabban a férgek által okozott fertőzésekre, főleg ilyen kicsi korban. Úgyhogy székletvizsgáltot mindenképpen végeztess el a kislányodnál.
2013. ápr. 26. 19:33
 27/37 anonim ***** válasza:
46%
elküldtem az email címem
2013. ápr. 26. 19:34
 28/37 A kérdező kommentje:
Tolem mindenki 100%-ot kapott!
2013. ápr. 26. 19:39
 29/37 anonim ***** válasza:
46%
Oo mintha magamat olvasnám! A férjem ugyanez... a mi fiunk még csak 8 hónapos de szerinte már bekéne adni bölcsibe hogy elkapjon ezt azt... A kollégái meg még buzdítják is erre a hülyeségre hogy én mekkora idióta vagyok amikor buszozás után, otthon kezet mosok. A pofám leszakad az ilyen emberektől de komolyan! A férjed meg apósod nem tud egy kicsit logikusan gondolkodni? Hát még egy tiszta kutya is nyalogatja a himbi limbit, aki utána meg a gyerek száját nyalogatja?! A koszos, oltatlan kutyáról ne is beszéljünk... Én a helyedben megmutatnám az itteni válaszokat a férjednek...
2013. ápr. 26. 21:13
 30/37 anonim ***** válasza:
74%

Kedves 26#! A kutyát minimális dolgok ellen oltják be. Férgek, veszettség és kb. ennyi. Attól még számtalan más élősködő van benne, ami neki természetesen nem árt, hiszen ő a gazdatest, de az emberben okozhat betegséget. Igen is a tiszta, oltott kutyától is kaphat az ember betegséget.

Nem kell a kutyával smárolni és kész. (Tudom, te nem is ezt írtad, ez a része már nem neked szól). Egyébként is, minden szempontból gusztustalan!

Ezt a privátba írogatós dolgot meg nem értem. Ha véleménye van, akkor miért nem itt írja le?? Nekem eszembe nem jut soha privátban osztani az észt! Nem is értem...o.O

2013. ápr. 26. 21:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!