Jogos a felhaborodasom?
Figyelt kérdés
Ferjem szerint hisztiztem.. Aposomnal voltunk, ahol 3 kutya van, baratsagosak, az teny, de 2 eve nem volt egyik sem beoltva, sem furdetve. Kertem szepen, aztan mar kevesbe szepen, hogy ne nyalassa mar szajon a 2 eves lanyunkat egyikkel sem. Nem ertette meg, sot szerintem fel sem fogta, milyen bacik lehetnek a kutyakban. Aposom es ferjem is kozolte, ez igy van rendjen, es fejezzem be a hisztit, nem is ertik, miert buktak ki rajta. Loncsos szoruek, koszosak, budosek... Haat, nem is ertem...2013. ápr. 26. 17:47
11/37 A kérdező kommentje:
Aposom furdik mert olyan munkat vegez, ami utan kell, de csak azert, semmi masert. Igazsag szerint en pont igy voltam, amik
2013. ápr. 26. 18:01
12/37 A kérdező kommentje:
Elkuldtem veletlenul. Szoval amikor 4 evesen giardias lettem, majdnem belehaltam, alig tudtak kikezelni... Zarojelentest is mutattam errol a ferjemnek, de a gyereknek ettol nem lesz baja. Bar ferjem is igenytelen lett minden masra kb egy eve, ...
2013. ápr. 26. 18:03
13/37 A kérdező kommentje:
Egeszseges keretek kozott nem feltem, persze, idonkent pl. lehorzsolodik a laba, vagy elesik, nem rohanok oda, hogy Ur Isten, mi tortent, de erre ki tudok akadni, mar nem merem az apjara se bizni, mert ennyi kosz, retek szerinte kell, egyszeruen nem ertem ezt az egeszet, halmozodik bennem, de aposomat sem ertem, miert szol meg engem 3 mosatlan bogreert, ha jonnek, ... nem mondom, hogy piperkoc vagyok de az alap tisztasag, es annak szinten tartasa megvan mindig, suli- munka mellett mar idonkent nincs erom, inkabb varok hozza meg 3 tanyert és elmosom oket. Ferjem egy eve ott hagyja a nadragjat, ahol eppen kiesett belole, nem partner a gyereknevelesben, sem ot sem a kicsit nem hanyagolom el, ... megis ez van. Nem tudom lenyelni ezt a bekat. Engem a hideg raz a macskaktol pl., erre aposom, tudvan ezt, vett egyet a kicsinek, mert szerinte ez kell, en pedig elajandekoztam, erre ment a sertodes. (lehet, ez bunko dolog volt, de allergias is vagyok a szorre.) Köszönöm, mentek a zold kezek.
2013. ápr. 26. 18:11
14/37 anonim válasza:
csajszi, nem irigyellek. ne haragudj, hogy ezt írom, de jó guztustalanok lehetnek most frankón sz*rás után se mos kezet és úgy eszik meg csókolja az unokákat fúj.
15/37 A kérdező kommentje:
Nem tudok mit tenni, nincs erre igenyuk vagy nem tudom. Ferjem is kezd ilyen lenni, mar nagyon nehezen birom :(
2013. ápr. 26. 18:23
16/37 anonim válasza:
egyenes undoritónak találom ha kutyák emberek nyelvét ,száját nyaldossák.kisgyermek esetében ez nagyon veszélyes is lehet.semmiképp ne engedd ezt meg .ha ott vagytok apósod tartsa a száját ,hogy azt nyaldossák...
17/37 anonim válasza:
:( és nem tudsz a férjeddel is beszélni erről? mármint a saját higiéniájáról?
18/37 anonim válasza:
Mindezt csak most kezded észrevenni a férjednél?
19/37 A kérdező kommentje:
Nem volt ilyen, meg jo, hogy irtam.
2013. ápr. 26. 18:38
20/37 anonim válasza:
az apósod direkt ellened dolgozik úgymond, legalábbis nekem ez jön le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!