Holnap elszököm itthonról! Miket pakoljak a táskámba? 17L
Anyukámmal sokat veszekszünk mostanában a tanulmányaim miatt, és ma azt mondta, ha nem sikerül jól a holnapi dolgozatom, haza se jöjjek... Természetesen nagyon sokat fogok ma tanulni, hogy jól sikerüljön a doga, viszont utána nem akarok hazajönni! Másnap pedig mennék rendesen suliba. Este a közeli erdőben aludnék, ahol a kutya sem jár. Mit pakoljak magammal?
17L
Szökni könnyű de utána csak vissza kell menned...
Miért nem mész kollégistának vagy bentlakásos iskolába, ha ennyire nem akarsz velük lenni?
Ha a középiskolát kibírod utána ha nem is lesz pénzed különköltözni felvételizel valahová ahová fel is vesznek és elmész kollégistának.
27 es hát szakadok a röhögéstől de hogy mennyire igazad van :D
41es sajnálom ami veled történt borzalmas lehetett :( hihetetlen hogy képes voltál megbocsátani, és ilyen szülők mellett ennyire emberséges tudtál maradni...
Arra még nem gondoltál,hogy szólsz a tanárodnak a dologról?Ugyanis a gyermekvédelmisek elindíthatnak egy olyan eljárást,hogy kiemelik a gyereket a számára káros és veszélyes környezetből.
Olvasd el ezeket,hasznosak lehetnek.18 évesen én is megszöktem itthonról azért,mert anyuval borzalmas volt a kapcsolatunk,már egy kedves szavunk sem volt egymáshoz.Az akkori barátom testvéréhez kerültem.Anyukám mégis megkerestetett,mert szeret engem.Akkor rengeteget beszéltünk magunkról és a kapcsolatunkról,sírtunk is eleget,és hála az égnek teljesen megváltoztunk mindketten,azóta ő barátnőm és anyukám egy személyben.De visszagondolva nem tenném meg még egyszer.Rájöttem,hogy csak egy őszinte beszélgetésre lett volna szükségünk és sok türelemre.Gondold meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!