Holnap elszököm itthonról! Miket pakoljak a táskámba? 17L
Anyukámmal sokat veszekszünk mostanában a tanulmányaim miatt, és ma azt mondta, ha nem sikerül jól a holnapi dolgozatom, haza se jöjjek... Természetesen nagyon sokat fogok ma tanulni, hogy jól sikerüljön a doga, viszont utána nem akarok hazajönni! Másnap pedig mennék rendesen suliba. Este a közeli erdőben aludnék, ahol a kutya sem jár. Mit pakoljak magammal?
17L
Ez nem csak egy röpdoga, az egész éves anyagból írunk! De nem is ez a lényeg.
Nem csak emiatt szöknék, folyamatosan félelemben vagyoj itthon, apám alkoholista, szerintem nem is kell magyarázni, mik történhetnek itthon... Pontosan rájuk akarok ijeszteni, hátha ráeszmélnek, hogy a gyerekük vagyok, nem csak egy felesleges valami, akit egy évig még muszáj eltűrniük a házban... Ha nem ez, akkor esetleg ötlet, hogy ijeszthetném meg kicsit őket??
Hálózsákot, polifoamot, ha van sátrad, akkor azt, esőkabátot, meleg ruhákat, vizet nagyobb mennyiségben, némi ételt, wc papírt, kullancs és szúnyog riasztót, feltöltött telefont.
Sokszor túráztam, és aludtam az erdőben akár egyedül is fiatal lányként. Ha olyan helyre mégy, ahova éjjel nem lehet felmászni, akkor nincs mitől félned:) Menj el azért jó néhány kilométert mert a faluk közelében a kutyák is járnak. Ha elkezdene esni az eső, keress fedett buszmegállót gyorsan.
Kedves 17/L!
Remélem csak kamu kérdés.
Ha nem legyél kedves ne szökj meg, előbb vagy utóbb el fog kapni a hajléktalan maffia vagy egy strici és akkor jól megdu.-minden második kamionos jó keményen, amikor kiöregedsz megölnek és elásnak vidéken.
Erre gondoltál már, te szerencsétlen esztelen???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!