Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan nő itt aki határozot...

Van olyan nő itt aki határozottan nem akar gyereket?

Figyelt kérdés
Nem kell provokatív kérdésként felfogni a kérdést, csak kíváncsi vagyok, hogy miért nem szeretne gyereket aki nem szeretne.
2013. ápr. 19. 17:22
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
9%

13 kilót híztam,de annyira szerencsés alkat vagyok,hogy azonnal lement minden,hamar vissza is nyertem az alakom és nagyon boldog voltam a gyerekkel,hangulatingadozásom elmúlt végképp,mert nagyon akartam egy lánygyereket,persze a szex az igaz,hogy sokáig ezután nem érdekelt.

De a 2.borzasztó volt arra nem szívesen emlékszem.

2013. ápr. 20. 19:07
 52/56 anonim ***** válasza:
87%

Van. 33N

Nem szeretem a gyereket, ha velük kell lennem, azt elvesztegetett időnek érzem. Azt meg pláne nem vállalnám, hogy a jó kis szabad életem tönkretegyem egy gyerekkel.

És igen, én sem vállalnám, hogy mint nő is megrogyok vmilyen szinten, legalábbis jó időre.

El nem tudom képzelni, hogy mámorban vessem bele magam olyan dolgokba, hogy 9 hónap tömény hormontámadás, visszeresedés, végbélkialakulás, puffadás, rókázás, szétszakadt bőr, dagadék fej, repedt vagina, élvezhetetlen és fájdalmas szex, megrágott és agyonszopott mellbimbók, alváshiány, full felelősség, nulla magánélet, háttérbe szorulás...

Uhh, kinek kell ez? Egyszerűen nem tartom annyira nagy durranásnak a gyereket, hogy mindezeket überelje, szóval nem akarok sosem.

2013. ápr. 21. 01:04
 53/56 anonim ***** válasza:
97%

azert nem akarok mert nem erzek semmilyen vagyat arra hogy gyerek kozeleben legyek, jatsszak vele, nem talalom a hangot sem veluk legtobbszor, csak furan feszengek ha gyerekekkel kell beszelni. nem akarom a cuccaikat cipelni mindenhova, csaladi autot venni es csaladi programokra jarni. felek a szulestol is, meg szerintem en olyan fajta vagyok aki total eltorzulna elhizna a terhessegtol.

kalandvagyo vagyok es csapongo, eletemben szamtalanszor koltoztem mar, most eppen amerikaban vagyok, de itt is mar a 3. varosban 3 ev alatt es megint koltozni keszulok. ha nem szeretek egy munkat felmondok es vallalom a kockazatot. ezeket gyerekkel nem lehetne csinalni.

valamint szerintem tul szigoru lennek vele, de felnek mi van ha kudarcot vall "eletem munkaja" es egy rossz ember lesz belole.

27/N

2013. ápr. 21. 08:53
 54/56 anonim válasza:
100%
Én sem akarok. Egyszerűen nem bírom a gyerekeket. Kövezzetek meg, de tényleg. Úgy nyolcéves koruk után már oké, de addig egyszerűen ki nem állhatom őket. Van néhány különösen értelmes gyerek, akikkel élvezet beszélgetni, de honnan tudjam, hogy az én gyerekem ilyen lesz-e? Na meg az is lehet, hogy valami betegsége lenne, és nem tudom, mit kezdenék akkor. És én is félek a szüléstől. Nen tudom, szerintem ez teljesen normális. Van aki a pókoktól fél, van aki a bohócoktól, van aki a liftektől és van aki a fájdalomtól. Én az utolsó (kettő) csoportba tartozom.
2013. júl. 16. 18:20
 55/56 anonim ***** válasza:
0%
"végbélkialakulás" - ja. tök gáz lenne, ha kialakulna a végbeled...
2014. jan. 30. 15:52
 56/56 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok anya - típus. Nem tudom elképzelni az életemet gyerekkel, bele se akarok gondolni. Ellenben gyerek nélkül, így teljes az életem :) Az éjszakai műszakot, az állandó idegeskedést, feszültséget, és satöbbit, meg hagyom azoknak, akik erre vállalkoznak és úgy érzik készek rá. A fő az, hogy én soha.
2016. júl. 20. 17:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!