Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan nő itt aki határozot...

Van olyan nő itt aki határozottan nem akar gyereket?

Figyelt kérdés
Nem kell provokatív kérdésként felfogni a kérdést, csak kíváncsi vagyok, hogy miért nem szeretne gyereket aki nem szeretne.
2013. ápr. 19. 17:22
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
71%
"nő létükre,lehet,hogy nagyon is tartalmas és hasznos az életük én emiatt nem ítélem el őket." ?????? Tessék? Szerinted csak egy nőnek nem lehet tartalmas és hasznos az élete, csak azért mert ő nő? Ó te jóságos!!
2013. ápr. 19. 18:25
 22/56 anonim ***** válasza:
36%
Juj 18:25 ös igaz már kitöröltek,de te nagyon rosszul fordítasz,mert szerintem egy nőnek sokkal tartalmasabb és hasznosabb az élete,mint egy férfinak és tudod miért,mert azt láttam a munkában is nagyon megállja a helyét és még gyereket is szül és felnevel,úgyhogy igencsak rosszul fordítottál.
2013. ápr. 19. 18:29
 23/56 anonim ***** válasza:
65%

"De hogy a 17:48-as ennyire fel van pontozva csak amiatt,hogy ő fél a szüléstől,ez a botrány.Könyörgöm életet adsz,kit érdekel a te 7 óráig tartó szenvedésed ezért cserébe,szégyen."

köszi, de sztem senki nem kérdezett téged :) minden orvostól betegesen félek, sírógörcsöm van, remegek, ájulás kerülget, ha mégis orvoshoz kell mennem (ami nagyon ritka). amiket olvastam a szüléstől, az előtte történő dolgokról, na abból én köszönöm nem kérek. meg amúgy se nagyon terveztem soha gyereket.

de még1szer mondom h téged senki nem kérdezett, a kérdés nem a gyerekmániásokhoz szól :) szégyen, h nem sikerült felfognod a kérdést. :)

2013. ápr. 19. 18:29
 24/56 anonim ***** válasza:
19%

Szerintem ez alapján az önző álláspontod után viszont kár volt megszületned.

Én annyira félek szülés után a szüléstől,hogy még egyszer császárt kérnék,mivel nem a pitiáner egom vezérel,mint téged FÚJ

2013. ápr. 19. 18:31
 25/56 anonim ***** válasza:
74%

Van olyan, amikor én is úgy érzem, hogy nem akarok gyereket. Ennek több oka is van. Egyik, amit írt az egyik válaszadó, hogy amilyen irányba tart a világ....elnyomás,önzés,gonoszság.

Másrészt van 2 öcsém, akik kései gyerekek, s nincs más nekik, rajtam kívül. Anyuék nem foglalkoznak velük, s elég züllött életet élnek. S én szeretném őket majd segíteni.

2013. ápr. 19. 18:35
 26/56 anonim ***** válasza:
Lemaradt:29N
2013. ápr. 19. 18:35
 27/56 anonim ***** válasza:
16%
Tudod a 18:29 -est megszülhették nagy fájdalommal,de hogy majd még ő majd még szül,mert ő sír az orvosoknál nehogy már.
2013. ápr. 19. 18:36
 28/56 anonim ***** válasza:
69%
Én a szívem mélyén szeretnék, de nem lesz. Anyagi gondok miatt. Nem tudnék olyan életet biztosítani, amilyet szeretnék. Ha valami csoda folytán milliomos lennék hirtelen, akkor még bevállnám, bár már 38 vagyok.
2013. ápr. 19. 18:39
 29/56 anonim ***** válasza:
75%
Igen, manapság egyre többen. Sokaknak párkapcsolata vagy anyagi helyzete nem olyan. Van aki rossz példát látott maga előtt. Manapság már kezd luxus lenni egy gyerek. Régen nem kellett ennyi mindennek megfelelni, könnyebben vállaltak a nők gyereket.
2013. ápr. 19. 18:47
 30/56 anonim ***** válasza:
98%

Én ismerek ilyen nőt, nála határozottabb embert még nem láttam. Neki egyszerűen nem kell az életébe. Ennyi.

Nagyon jó barátnők vagyunk, igaz én anyuka vagyok, a fiammal nagyon jól kijönnek...soha nem ítéltem el őt, ő sem engem.

Ti miért teszitek? Ráadásul ismeretlenül.

2013. ápr. 19. 19:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!