Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan nő itt aki határozot...

Van olyan nő itt aki határozottan nem akar gyereket?

Figyelt kérdés
Nem kell provokatív kérdésként felfogni a kérdést, csak kíváncsi vagyok, hogy miért nem szeretne gyereket aki nem szeretne.
2013. ápr. 19. 17:22
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
88%
A barátnőm pl azért nem, mert ha gyereket vállal, akkor először is kiesik a munkából, másodszor kisgyerek mellett nem vennék vissza, harmadrészt a lecsökkent jövedelemből nem tudna a szüleit támogatni.
2013. ápr. 19. 17:25
 2/56 Missi_Key ***** válasza:
60%
én sem akarok soha. mert nekem a saját álmom az első, gyerek mellet már nem koncentrálhat az ember magára, nem utazhatja körbe a világot és hasonlók. egy csomó plusz munka és kompromiszum jár vele, ami nekem köszönöm nem kell.
2013. ápr. 19. 17:32
 3/56 anonim ***** válasza:
65%
Nekem a párom a nő, de mi sem szeretnénk, azt gondoljuk, hogy erre a jövőképre, ami fele a világ halad, az egyre kiélezettebb versenyre és az egyre nagyobb túlszabályozottságra nem szabad gyereket vállalni. Ha most a 80-as évek viszonyai lennének, simán vállalnánk...
2013. ápr. 19. 17:36
 4/56 anonim ***** válasza:
96%
Az nem önzés, ha gyereked van? Akarsz egy gyereket, és szülsz egyet. Az egy dolog, hogy lemondással jár, de ezzel az ember tisztában van és önként vállalja.
2013. ápr. 19. 17:41
 5/56 anonim ***** válasza:
59%

nekem sem kell. isten óvjon tőle.

aki meg itt veri magát és ránk akarja tukmálni a saját hülyeségeit.. előre mondom, felesleges! :)

2013. ápr. 19. 17:42
 6/56 A kérdező kommentje:
Ha megkérhetlek továbbiakban az életkorotokat is írjátok le. :)
2013. ápr. 19. 17:44
 7/56 anonim ***** válasza:
54%
Aki meg itt lóg egy olyan topicban, ami nem érinti, csak azért, hogy beszólogasson, az se nagyon akarjon gyereket.
2013. ápr. 19. 17:45
 8/56 anonim ***** válasza:
100%
Én nem akarok gyereket,soha,a legfőbb okom az,hogy nem akarom,hogy szenvedjen miattam,mert beteg vagyok és ő is örökölné(ezt az én édesanyám is meg kellett volna gondolja),és még sok okom van amiért nem szeretnék gyereket,habár nagyon szeretem a kicsiket.
2013. ápr. 19. 17:46
 9/56 anonim ***** válasza:
60%
38. Elso voltam.
2013. ápr. 19. 17:47
 10/56 anonim ***** válasza:
53%
25 vagyok és nem akarok, mert félek a szüléstől
2013. ápr. 19. 17:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!