Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan nő itt aki határozot...

Van olyan nő itt aki határozottan nem akar gyereket?

Figyelt kérdés
Nem kell provokatív kérdésként felfogni a kérdést, csak kíváncsi vagyok, hogy miért nem szeretne gyereket aki nem szeretne.
2013. ápr. 19. 17:22
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:

Penz miatt.

Kene hozza egy sajat kertes haz, de 150.000 ft-bol nem jutunk semerre. Hitelt soha a budos eletben nem veszunk fel, tehat inkabb lemondtunk a gyerekrol.

A masik ok, hogy eleg hamar kiborulok idegileg. Par nap a gyerekkel, es a fejemet vernem a falba. Sajnos szo szerint... :(

Pedig en szeretnek, csak ne lenne ez a 2 visszatarto tenyezo... :(

21/L

2013. ápr. 19. 23:23
 42/56 anonim ***** válasza:
84%

Egyszerűen hihetetlen, hogy milyen mértékben képesek nekimenni egyesek a másik embernek csak azért, mert esetleg az a másik nem akar gyereket. Szinte már mint valami vadállat és bocsánat a kifejezésért, de ez volt az első, ami eszembe jutott. De miért? Miért vált ki szinte állatias indulatot egyesekből, hogy XY hozzászóló valahol Piripócson, akit nem is ismer és valószínűleg nem is fog, nem akar gyereket? Ráadásul többségükben anyukákból. Milyen szellemiségben fognak felnőni az ő gyerekeik? Abban, hogy utáljanak és köpdössenek mindenkire, akinek nem ugyanaz az életcélja, mint nekik, vagy aki nem esik hanyatt előttük? Gratulálok! :(

Hogy jön bárki is ahhoz, hogy felülbírálja és elítélje vadidegenek életét és a személyes, magánjellegű döntéseit?

Én, mint már írtam valahol az elején, nem akarok gyereket. Főképp azért, mert nincs meg bennem az anyai ösztön és egyszerűen nem érzem, hogy nekem kellene egy gyerek, sőt azt érzem, hogy nem akarok.

Amit nem írtam, de szintén hozzájárul, azok a súlyos anyagi gondok, mellette még az egészségügyi problémák. De ha igazán akarnék gyereket, gondolom, még mindezek ellenére is megpróbálnám, de nem szeretnék.

Ettől függetlenül tisztelek és csodálok szinte minden anyukát, nekem is egy csodálatos anyuka jutott, én nem tudnám azt végigcsinálni, amit ő, én nem vagyok alkalmas az anyaszerepre.

2013. ápr. 19. 23:29
 43/56 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem mindenkinek saját joga eldönteni, hogy akar gyereket vagy nem. Ez nem kötelező egy nőnek, hogy gyereket szüljön, a mai értékrend már teljesen más. Nekem 2 gyerkőcöm van, de nem ítélem el azt, akinek nincs gyereke, vagy egyáltalán nem is akar. Szülni nem kötelező, aki akar szül, aki akar nem. Szólásszabadság van, szabad akarat. Én senkit nem győzködök hogy szüljön, ha nem akar, attól függetlenül teljes értékű nő!!

33 éves leszek, egy gyerekkori barátnőm se szeretne gyereket, egyszerűen nem érzi magát képesnek arra, hogy felneveljen egy gyereket. Attól még a barátnőm, ezért nem ítélem el és ugyanúgy összejárunk és jól kijövünk. Meg szokta kérdezni mi a helyzet a gyerekekkel, róluk is szoktunk beszélgetni, de olyan dolgokról is, mintha még mindig tinédzserek lennénk. Ki tudja, ha kirepülnek a gyerekeim, már nem lesz rám mindennap szükségük, lehet még együtt fogjuk beutazni a barátnőmmel Európát is:)

2013. ápr. 20. 09:56
 44/56 anonim ***** válasza:
96%

Én is egy ilyen nő vagyok. Határozottan nem akarok gyereket!

én nem a "mai világra" hivatkozom, mert a régi világban se szültem volna szívesen.

Ok sok van:

1. 31 évesen sokat voltam munka nélkül, nincs biztos jövő

2. a férfiakban nem bízom úgy általában, nem mernék egy családot egy férfira bízni

3. nincs házam

4. teljesen közömbösek a gyerekek nekem!

5. van több, mint 7 milliárd ember a Földön, így nem érzem a fontosságát.

Ennyi. ez éppen elég, és köszönöm jól megvagyok :)

Bár ha most nyernék pár száz milliót, akkor választanék valami jó férfi-anyagot és vállalnék egy gyereket :)

2013. ápr. 20. 14:51
 45/56 anonim ***** válasza:
91%

ismerek nőket, akik nem szeretnének, és maximálisan elfogadom a döntésüket. egyikük sem az az igazi anyatípus, ő másban éli meg a kiteljesedést, egy gyerek csak hátráltatná.

én szeretnék majd szülni, viszont tudom, h erre meg kell érni mind értelmileg mind érzelmileg. ameddig nem érzem úgy, h most már jöhet, addig nem lesz. mert nem szeretném ha egy elhamarkodott döntés miatt egy ártatlan életet tennék tönkre.

szerencsére még senki sem zargat ezzel, sztem azért mert engem sem tudnak elképzelni anyukaként :) hááát, nem is leszek az a tipikus ősanya sztem, inkább olyan laza, fiatalos :)

2013. ápr. 20. 15:46
 46/56 anonim ***** válasza:
90%
29 vagyok és nem akarok gyereket.
2013. ápr. 20. 16:13
 47/56 Missi_Key ***** válasza:
93%

32-es tegnap 19:48

" De hogy meghízik (én 47 kg vagyok 2 szülés után) ,meg jaj fáj a szülés,ő 7 órát nem áldoz az életéből az életre,ez mindennek a teteje."

istenem hogy te mekkora egy gyö*ér vagy már bocsánat.

van akinek igenis fontos az a két kiló, és van aki a fizikai fájdalomtól fél a világon a legjobban.

különben is minek törődsz vele hogy más akar e új életet az amúgy is krvára túlnépesedett bolygónkra.

ha ennyire nem tartod tiszteletben mások véleményét, akkor lehet h neked se lenne muszály szülni és továbbadni a h*lyeségeidet.

2013. ápr. 20. 18:39
 48/56 anonim ***** válasza:
0%

M.ke a gyö.ér az,aki mélyen egyetért avval,hogy fontos a

két kiló,mert 20-at még megértek.Vagyis te!

De azért remélem még jól tudsz aludni,hogy eszedbe juttattam,hogy több kilóval lennél több,ha terhes lennél,mert ezen így kiakadni.XD

2013. ápr. 20. 18:43
 49/56 Missi_Key ***** válasza:
53%

igazán semmi közöd hozzá hogy valakinek mi fontos, én sem írogatom hogy igénytelen vagy mert neked ez nem számít, mellesleg,

H A láttál valaha terhes nőt....az nem két kiló. hónapokig lóg majd a bőröd, és talán több mint fél évig képtelen leszel a szeretkezésre. pulssz a hormonzavarok a szülés utáni depresszió (zárójelben megsúgom ha nincs melletted senki az alatt az időszak alatt abból lesznek a megölte a gyerekét esetek a híradóban, és nem azért meg meg akarta ölni, hanem mert depressziós, ami egy mentális betegség (itt állapot)..de csak zárójelben).. és még sorolhatnám..és ezek császár esetén is fennálnak, de igen biztos én vok a hülye, aki nem olvas bioszkönyvet

2013. ápr. 20. 18:53
 50/56 Missi_Key ***** válasza:
53%
akkor mond azt hogy nem híztál, nem lógott a hasad, és szülés utáni nap már sexeltél, és még hangulatingásod sem volt. ha veled ez így volt, őszintén csodálni foglak, mert biztos nem vagy teljesen humanoid :D
2013. ápr. 20. 19:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!