Hogyan tudnám ezt megbocsátani a szüleimnek?
Hárman vagyunk testvérek. Minden jó volt, amíg a nővérem teherbe nem esett 17 évesen. Onnantól körülötte és a baba körül forgott a világ. Neki tanulnia, buliznia, randiznia kellett, nekünk pedig 15 és 13 évesen pelenkázni, fürdetni, tápszert keverni. A szüleink pluszmunkát vállaltak, hogy el tudják tartani őket.
Az érettségi után elköltöztem egy idős nőhöz, akinek takarítottam, főztem a lakhatásért. Elvégeztem az egyetemet, kivettem egy albérletet és az öcsém is hozzám költözött.
A nővérünk azóta is otthon él, már 3 gyereke van 3 apától, se érettségije, se semmije. Anyuék nem hajlandóak változtatni.
Most babát várok, szeretném ha a gyerekemnek lennének nagyszülei, de nem tudok túllépni a kamaszkori sérelmeken.
Mit tegyek?
Szia!
Először is gratula a mütyűrhöz!:)
Nővéred, azt kell mondjam, butus. Mi lesz, ha egyedül marad a gyerekekkel? Gondolom az apàk tojnak ràjuk...
Szerintem hagyd magad mögött a múltat, de előbb szűrd le a tanulságot, ne kövesd el ugyanazokat a hibàkat, mint a szüleid!
Sok sikert és jó babàzàst!;)
Szerintem magaddal törődj! A gyerekeddel, és azzal hogy jó életet teremtesz neki, és megóvod attól a hibától amit a szüleid tettek, vagy amit a nővéred!
Nem kell túllépni a sérelmeken, mintha mi sem történt volna, de hiába hánytorgatod fel úgysem történik semmi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!