A szüleim nem bíznak meg bennem, kerülik a társaságom, nem beszélnek velem mit tegyek? Segítség!
Figyelt kérdés
Fél hónapja a szüleim a Maldív szigeteken nyaraltak , és ez alatt az idő alatt bizony becsuszott pár rossz jegy is . Ezekről részben félelemből nem beszéltem nekik miután hazajöttek azután sem . Mikor szorult a hurok de még nem derült ki semmi elmondtam az igazat . (Természetesen érzem hogy itt már elkéstem de nem tudtam mást tenni) majd közölték velem hogy egy életre eljátszottam a bizalmukat és hogy ezentúl nem élnek szivesen együtt velem . Valamint szét kellet szednem a gépem (ez a kisebb baj ) , nem találkozhatok a barátnőmmel és Nem mehetek egy országos matek versenyre amit szintén nem tudom hogy mondjam el az Osztályfőnök matektanáromnak , és a tévétől is eltiltottak . Egyszóval nagyon kiakadtak rám . Két dologban kérném a segítségetek : Mit tehetek hogy javuljon a kapcsolat a szüleimmel ? És hogy mondjam el a versenyt a matektanáromnak. A válaszokat előre is köszönöm 13/F2013. ápr. 16. 20:25
21/22 anonim válasza:
Ez most komoly?! 13 évesen egyedül voltál otthon egy-két hétig? Miért nem vittek magukkal? 13 évesen még kiskorú vagy.
Matekversenytől való eltiltás olyan, mintha a tankönyveidet vennék el vagy suliba nem engednének.
A helyedben szomorúan odamennék hozzájuk egy nyugodt este, és megkérdezném, tényleg nem szívesen élnek-e veled. Ha normálisak, akkor elkezdik a nem úgy gondoltuk... mondókát, és könnyen kibékülhettek. Ez a legegyszerűbb, de fontos hozzá, hogy nyugodtak legyenek.
22/22 anonim válasza:
Miért tiltottak el a matekversenytől?
Azt hiszik, hogy az neked valamiféle szórakozás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!