A szüleim nem bíznak meg bennem, kerülik a társaságom, nem beszélnek velem mit tegyek? Segítség!
szimplán mond meg a matektanárodnak, hogy a szüleid nem engednek, úgy se rád fog kiakadni, hanem a szüleidre, és majd lerendezik
azt meg ne vedd komolyan hogy nem élnek veled szívesen együtt, max rossz napjuk volt és ezt találták mondani, de biztos hogy nem így gondolják
Jézusom!!!
1. 13 évesen van barátnőd?!
2. szüleid NEM normálisak!!
Gondolom nem arról van szó, hogy több tantárgyból megbuktál mialatt nyaraltak, hanem becsúszott egy-két hármas? És emiatt nem beszélnek veled és eltiltanak a matekversenytől? Kissé maximalisták!
azért ez fura..
országos matekversenyre miért nem engednek el?
nem bulizni mész hanem versenyezni,okosodni,tudni!
meg az is fura hogy nem élnek veled szívesen tovább együtt,pár rossz jegy miatt.
év végre még simán kijavíthatod.
nekem ez magas,oké el kellett volna mondanod de ez túlzás a szülő részéről.
És egy 13 éves gyerek egyedül volt, míg apukáék nyaraltak a Maldív szigeteken?
Kb. én lennék kiakadva a szüleimre, hogy egyrészt nem vittek magukkal, másrészt egyedül hagytak.
És figy, már van barátnőd 13 évesen, azért ez túlzás. Nekem 13 évesen még játékmackóm volt.
Először is a tanáraiddal legyél őszinte és azzal, akiben megbízol és akit szeretsz. Mondd meg, hogy mi a baj, és kérj segítséget. A szüleid nyílván most kedztek el terrorizálni, kiskamaszként, mert elkezdtél leválni róluk.
Aki olyan baromságot mond, hogy "egy életre eljátszottad a bizalmat" szülőként a gyerekének, azzal nagyon nagy baj van. Pláne a hibájuk ez, mert te féltél megmondani a rossz jegyeket - ami annak a jele, hogy nagyon súlyosan és durván büntetnek a rossz jegyekért. Matekból jó vagy? Akkor egyértelmű, hogy kérj segítséget, mert ha nem engednek téged matekversenyre más tantárgyból kapott rossz jegyek miatt, akkor esetleg az egész életedet teszik tönkre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!