Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Az anyósjelöltem...

Mit tegyek? Az anyósjelöltem ellenem akarja a fiát forditani. Beszél a hátam mögött, ezt haallottam, el is mondtam a páromnak. Ilyeneket hogy miért jön mindig utánam. És ha beszélnek is akkor is beszól ilyeneket: mit csináltál ma kisasszonyí,

Figyelt kérdés
Nem is akarok vele találkozni, látni sem akarom
2013. jan. 28. 11:40
 1/5 anonim ***** válasza:
14%
..mert nehéz lenne megmondani a "mit csináltál ma kisasszony?" kérdésre, hogy megcsaltam a fiát asszonyom.. ? nem csoda hogy látni sem akarod
2013. jan. 28. 11:52
 2/5 anonim ***** válasza:
32%

Pedig neked kell megtenned az első lépéseket. Pl. segíts neki a házimunkában, főzésben. Ha látja, hogy nem elszakítani akarod tőle a fiát, előbb-utóbb megkedvel. Ne foglalkozz azzal, mit mond a hátad mögött. Esetleg próbálj vele beszélni. Jobb a barátság, mint az ellenségeskedés.

Egyébként hány vagy, ha nem titok?

32/N

2013. jan. 28. 11:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Bocsi, hány éves-t akartam kérdezni :)
2013. jan. 28. 11:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem amit írtál, abban még nincs semmi, csak érdeklődik. Ilyen a stílusa. De ha te ezt másként látod (hisz te ismered személyesen), akkor mond meg a párodnak, hogy csináljatok valamit, mert nincs kedved az anyukával találkozni.
2013. jan. 28. 11:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Az anyósjelölttel próbáld megkedveltetni magad. Ha pl. barátodnak mondasz néha jót az anyukájáról, az egy idő után biztos az anyósjelölt fülébe is eljut (ahogy a rossz is). Ha hosszú távra tervezel a barátoddal, akkor meg kell az anyóst szelídítened.
2013. jan. 28. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!