Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyósjelöltem szeretné, ha...

Anyósjelöltem szeretné, ha náluk is én takarítanék, hogy tudnék kibújni alóla?

Figyelt kérdés
Igazából az baj, hogy unatkozik (mozgáskorlátozott, be van zárva a lakásukba), így arra kellenék, hogy szórakoztassam, de volt egy olyan beszélgetésünk, aminek az lett a vége, hogy mindketten bőgtünk, és nekem nincs kedvem ezt megismételni (szégyellem, de azóta viszolygok tőle). Másrészt szerintem nem vagyunk elég rég óta együtt a párommal egy ilyen kéréshez, harmadrészt nincs kedvem náluk is takarítani, munka mellett elég a saját. Ezt így nem merem megmondani a páromnak, se a mamának, mert félek, megsérteném valamelyiket. Mit csináljak?
2012. nov. 14. 15:49
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
85%

Ha nem tud takaritani,akkor pároddal együtt hetente 2 óra alatt kitakaritotok,igy nem is maradsz vele kettesben.

rászánjátok azt a heti 2ezret,amennyiért valaki csinál egy kis takaritást nála,te meg azt mondod hogy mondjuk nyelvet tanulsz.

2012. nov. 14. 15:52
 2/22 anonim ***** válasza:
90%
így ahogy az előző ... párodtól is megkérdezheted, hogy segítesz ugyan ha összetartoztok, de ugye nem takarítónőt keresett
2012. nov. 14. 15:54
 3/22 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem menj el,hátha nem is lesz olyan rossz..ha mégis akkor utána megbeszéled a pároddal hogy ez neked nagyon nem jó
2012. nov. 14. 15:56
 4/22 anonim ***** válasza:
84%

Felajánlanám, hogy keresek neki takarítónőt.

És nem én fizetném. Ki ő nekem, hogy fizessem a takarítását?

Ha önmagát nem tudja ellátni, akkor jogosult ápolásra.

2012. nov. 14. 15:56
 5/22 anonim ***** válasza:
91%
Miért nem a párod takarít az anyjánál?
2012. nov. 14. 15:57
 6/22 A kérdező kommentje:

A párom takarít, anyós nem tud, de azt szeretné ha én takarítanék, mert szerinte én jobban csinálnám...

De mondom, szerintem azért találta ezt ki, hogy szórakoztassam.

2012. nov. 14. 16:00
 7/22 A kérdező kommentje:
3. válaszoló: mi lesz, ha egyszer elmegyek és ezek után elvárja, hogy rendszeres menjek?
2012. nov. 14. 16:01
 8/22 anonim ***** válasza:
82%
Ne várja, mindenkinek meg van a maga elfoglaltsága, egy független személy vagy és ha te úgy érzed nem fér bele az idődbe akkor ezt őszintén el lehet neki mondani. Lehet hogy ertekelni is fogja ha nem latja h kibuvokat kersel
2012. nov. 14. 16:09
 9/22 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem is az lenne a megoldás, ha a párod amúgy is szokott takarítani nála, akkor ezentúl hetente egyszer ketten csinálnátok, hamarabb is kész vagytok vele, nem is lehet rád mondani, hogy nem segítesz és ha az anyósjelölt ennél többet akar, akkor nyugodtan hivatkozhatsz rá, hogy sajnos ennyi fér bele az idődbe. A párodnak meg szerintem nyugodtan megmondhatod, hogy azért nem akarsz egyedül menni, mert nem szeretnéd, hogy a múltkori kínos helyzet megismétlődjön. Az én párom legalábbis nagyon megértő ilyen téren.
2012. nov. 14. 16:14
 10/22 anonim ***** válasza:
87%

Hát nem ismerem az anyósjelöltedet...de az itt levő anyóskérdésekből és saját tapasztalatból kiindulva, szerintem határozottan állj ellen. Egyszer elmész takarítani 2 órára, a következőnél már lepucolhatnád az ablakokat is, a következőnél már berakhatnád a mosást majd bevásárolhatnál és így tovább.

Nem vagytok gyerekek, állj a sarkadra. Nyilván ne bántsd meg, de beszélj a pároddal és ő finoman de egyértelműen adja anyósjelölt tudtára, hogy nem csicska vagy. A takarítást meg majd ők megoldják (párod takarít, másik rokon takarít, felvesznek valakit stb) ez tényleg nem a Te dolgod.

2012. nov. 14. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!