Anyósjelöltem szeretné, ha náluk is én takarítanék, hogy tudnék kibújni alóla?
19: fél éve
20: A párom szívesen takarít (meg csinálja a házimunkákat), előttem is ő csinálta, és nincs náluk kosz, se rendetlenség.
Amúgy azóta annyiban módosult kérés, hogy csak az asztalán csináljak rendet, így mostmár biztos, hogy csak azt akarja, hogy szórakoztassam, mert muszáj irányítania a rendrakás közben, mert nem tudom, minek hol a helye.
Beszéltem a párommal, megérti mennyire a hátam közepére kívánom, de nagyon szeretné, ha szórakoztatnám a mamát, mert unatkozik (a takarításra/rendrakásra nem tért ki újra). Erre mit lehet mondani?!
Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam, hogy nem vagyok bunkó, mert sértőnek érzem ezt a kérést.
Még nem bonyolódtok jobban bele,addig gondolkodj el,hosszú távon el fogod tudni-e viselni hogy nem lesz magánéletetek,a mama mindig mozgássérült lesz,vagy te költözöl hozzájuk,vagy összeköltöztök és a mama hozzátok.
Tutifix hogy a mama nem marad egyedül,nem is fogja egyedül hagyni a pasid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!