Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyósjelöltem szeretné, ha...

Anyósjelöltem szeretné, ha náluk is én takarítanék, hogy tudnék kibújni alóla?

Figyelt kérdés
Igazából az baj, hogy unatkozik (mozgáskorlátozott, be van zárva a lakásukba), így arra kellenék, hogy szórakoztassam, de volt egy olyan beszélgetésünk, aminek az lett a vége, hogy mindketten bőgtünk, és nekem nincs kedvem ezt megismételni (szégyellem, de azóta viszolygok tőle). Másrészt szerintem nem vagyunk elég rég óta együtt a párommal egy ilyen kéréshez, harmadrészt nincs kedvem náluk is takarítani, munka mellett elég a saját. Ezt így nem merem megmondani a páromnak, se a mamának, mert félek, megsérteném valamelyiket. Mit csináljak?
2012. nov. 14. 15:49
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

19: fél éve

20: A párom szívesen takarít (meg csinálja a házimunkákat), előttem is ő csinálta, és nincs náluk kosz, se rendetlenség.

Amúgy azóta annyiban módosult kérés, hogy csak az asztalán csináljak rendet, így mostmár biztos, hogy csak azt akarja, hogy szórakoztassam, mert muszáj irányítania a rendrakás közben, mert nem tudom, minek hol a helye.

Beszéltem a párommal, megérti mennyire a hátam közepére kívánom, de nagyon szeretné, ha szórakoztatnám a mamát, mert unatkozik (a takarításra/rendrakásra nem tért ki újra). Erre mit lehet mondani?!

Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam, hogy nem vagyok bunkó, mert sértőnek érzem ezt a kérést.

2012. nov. 15. 09:49
 22/22 anonim ***** válasza:

Még nem bonyolódtok jobban bele,addig gondolkodj el,hosszú távon el fogod tudni-e viselni hogy nem lesz magánéletetek,a mama mindig mozgássérült lesz,vagy te költözöl hozzájuk,vagy összeköltöztök és a mama hozzátok.

Tutifix hogy a mama nem marad egyedül,nem is fogja egyedül hagyni a pasid.

2012. nov. 15. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!