Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni ha az anyosjel...

Emillien kérdése:

Mit lehet tenni ha az anyosjelöltem idióta?

Figyelt kérdés
Most végignéztem pár topikot ezzel kapcsolatban de csak a sok baromság jött alá hogy ki kell nyirni XD ami vicces de az én bajomon nem segit én 21 a párom pedig 18 nah az anyja nem engedi hogy feljöjjön hozzám viszont azt késségel megengedné hogy ott aludjak .. a párom bárhova elmehet csavarogni pestre is (holott én ott lakom XD) de hozzám nem jöhet fel ... ezt megoldjuk hazugsággal mert lássuk be az a legegyszerübb :P de mégse lehet mindig ezt csinálni .. az apja normális söt az egész család alapjába véve normális csak az anyja él a 70es évekbe ... ezzel kéne valamit kezdenem ..ötlet??
2011. jún. 29. 21:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
79%
Nos, ha a stílus maga az ember, akkor hozzád én sem engedném a lányomat...
2011. jún. 29. 21:53
 2/16 anonim ***** válasza:
22%
ha a párod 18 éves, az anyának abszolút semmi köze mostmár ahhoz, hogy ő mit csinál. :)
2011. jún. 29. 21:53
 3/16 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem félti a kicsi fiát... nem akarja hogy esetleg kirepüljön a fészekből :) nagyon sok lehetőséged nincs... üljetek le vele és mondjátok meg hogy szeretitek egymást és hogy engedje meg hogy nálad aludjon... ennyi
2011. jún. 29. 21:54
 4/16 anonim ***** válasza:
69%

Változtatni semmiképp sem tudsz rajta.

Vagy megszokod,hogy ilyen vagy pedig minden marhaságán vitatkozni fogsz vele.

2011. jún. 29. 21:55
 5/16 anonim ***** válasza:

Figyu ha a barátod normális, eg idő után legyömöszöli a torkán, és elfogadja.

Bár szerintem őt inkább a korotok zavarhatja.

De én elmennék a helyedben, segítenék neki, ellenék vele, és amikor nem várja, akkor megkérdezném, hogy mi a baja velem.

Háromból kettőnél nekem bejött. Egynél azért nem mert a pasi is hülye volt.

6/16 anonim ***** válasza:
81%

21:53-as: "ha a párod 18 éves, az anyának abszolút semmi köze mostmár ahhoz, hogy ő mit csinál. :)"

Ebben azért nincs igazad, mert ugyan "ELVILEG" felnött, de ha a szülei tartják el, akkor azért van beleszólásuk.

7/16 anonim ***** válasza:
84%

Ja, csináljon amit akar, az anyja legfeljebb kirúgja, onnantól meg neked kell eltartanod.

Mi volna, ha kicsit türelmesebb volnál? Miért olyan életbevágó, hogy nálad aludjon a barátnőd? Aludj te nála, és nincs probléma.

2011. jún. 29. 21:56
 8/16 anonim ***** válasza:
25%
Örüljetek, hogy vagy külön lakásod, így tényleg azt hazudtok, ami kényelmes, hacsak ennyi esze van...Hol itt a probléma? :D Jó, elhiszem, hogy jobb lenne egy békésebb viszony vele, de kerülhető a lénye.
2011. jún. 29. 21:58
 9/16 anonim ***** válasza:
80%
Én tuti nem járnék olyannal, aki így beszél a neten az anyukámról...
2011. jún. 29. 21:59
 10/16 anonim ***** válasza:
vagy helyen VAN :((((
2011. jún. 29. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!