Emillien kérdése:
Mit lehet tenni ha az anyosjelöltem idióta?
Figyelt kérdés
Most végignéztem pár topikot ezzel kapcsolatban de csak a sok baromság jött alá hogy ki kell nyirni XD ami vicces de az én bajomon nem segit én 21 a párom pedig 18 nah az anyja nem engedi hogy feljöjjön hozzám viszont azt késségel megengedné hogy ott aludjak .. a párom bárhova elmehet csavarogni pestre is (holott én ott lakom XD) de hozzám nem jöhet fel ... ezt megoldjuk hazugsággal mert lássuk be az a legegyszerübb :P de mégse lehet mindig ezt csinálni .. az apja normális söt az egész család alapjába véve normális csak az anyja él a 70es évekbe ... ezzel kéne valamit kezdenem ..ötlet??2011. jún. 29. 21:50
11/16 anonim válasza:
Mi van a hetvenes években?? Én akkor születtem. Mégsem jutott eszembe senkiek azt vágni a fejéhez, maadi, mert az ötvenes években született. Amúgy: A legfelfordultabb, értékrendek nélküli világba születtetek, a "rendszerváltáskor", 90 után. Semmilyen normák közé. Talá ezért nem érzékeled, mekkora atom vagy agyilag. Azt sem tudod, mi a kérdésed- nem engedik. Mit? k.f.l.i? Vagy csak Pesten nem szabad?
Miután "kezdtél valamit " az anyjával-mi a terved a lányával? Úgy általában véve érdekelne..
12/16 A kérdező kommentje:
Ok nem életbevágo XD Az anyjáről ö beszél igy :D:D csakhogy tudd :D én még vele bunkó nem voltam de a hasznos tanácsokat köszönöm :D:D
2011. jún. 29. 22:02
13/16 A kérdező kommentje:
22:02 :D:D gratula nem mondtam hogy IQ fighter lennék egy kérdésem volt de ugy látom te abbol élsz hogy másokat offolsz :D mindenki rájött hogy a 70es évek arra utálat hogy régimódi .. és hogy mit nem enged sztem azt is mindenki vágta legalábbis eddig -_-"
2011. jún. 29. 22:06
14/16 anonim válasza:
Te meg azt nem vágod, hogy pontosan értettem, erre utaltál, és milyen szánalmas érvrendszer.
15/16 A kérdező kommentje:
És az anyját azért akarom kibékitani mert komoly terveim vannak a lányával ha érdekel ...
2011. jún. 29. 22:08
16/16 anonim válasza:
szerintem egyszer ha elmész hozzájuk, kérdezd meg az "anyósjelöltet", hogy segíhetsz e neki főzni, vagy bármi más. vagy csak beszélgess vele. és mivel a lánya még csak 18, szerintem érthető, hogy mért féltik ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!