Mit gondoltok, ez így normális, hogy ilyen az anyósjelöltem?
azért te is mondhatod bunkón/lekezelően, hogy fájdalom csillapítót... meg rá lehetett jönni hogy nyilván arra gondolt, hogy konkrétan milyen gyógyszert.
mondjuk te se feltétlenül tudod fejből az összes fájdalomcsillapító nevét/hatását elsőévesként...
Ebből a pár mondatból számomra annyi derült ki, hogy a párod nem áll ki melletted, amikor anyóspajtás beszólogat. Azt meg aztán igazán nem tudom mire vélni, hogy le vagy ordítva. Mi lesz később, ha már most leordít? Ha már most lekicsinyli a szakmádat, téged, mi lesz ebből később?
Hogy fog majd reagálni, amikor jönnek a mindennapi gondok-bajok-problémák? Rossz előérzetem van.
Biztos szeret ezt a pasas téged? Biztos vagy benne, hogy ő az igazi? Mert ha összekötitek az életetetket, az anyós nagyon meg fogja nehezíteni a dolgodat. És ha még a párod sincs 100 %-ban melletted, akkor ez a kapcsolat halálra van itélve.
Kérdező, erre készülj fel, engem elsőéves orvosis koromban sorra zaklattak a rokonok, hogy fordítsam le a leletüket/zárójukat... Az első zárót akkor kaptam, amikor 1 hete(!!) voltam az egyetemen.... :D
Sajnos bunkó anyósjelöltek vannak, viszont az nagyobb gond, hogy nem áll ki melletted a párod. Üljetek le erről beszélni, mert súlyos problémákat okozhat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!